≫ 

Prezgodni sin Dragane Mirković 5 dana slavio 20. rođendan! Od luksuznih detalja "bole oči"

- Zbog zabrane okupljanja i strogih mera u Austriji, Markov rođendan smo slavili kao Ivkovu slavu - istakla je pevačica

  • 18

Pevačica Dragana Mirković (53) nedavno je iznenadila mnoge podelivši sliku svog naslednika Marka, kojem je tom prilikom čestitala 20. rođendan, a sada je otkrila i kako su proslavili taj poseban dan.

Naime, Dragana je na svom Instagram profilu objavila video sačinjen od nekoliko fotografija iz porodičnog doma u Beču, gde su uz mere zbog korone, ovaj dan svečano dočekali u krugu porodice.

- Zbog zabrane okupljanja i strogih mera u Austriji, Markov rođendan smo slavili kao Ivkovu slavu, pet dana. Ali, sve za tebe, lave moj. Voli te mama - napisala je pevačica u objavi.

Dragana je i ovoga puta bila elegantna u crnoj dugačkoj haljini, a kako svog sina oslovljava sa "Lave", svi detalji na dekoraciji su bili sa likom ove životinje.

Ona verovatno želi da ukaže da je za nju sin kralj, jer je lav kralj životinja, car džungle, ili jednostavno jedna od najlepših (i najopasnijih) životinja na svetu, a oduvek predstavljao simbol snage, ponosa i hrabrosti.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Mile Kitić otkrio zašto se posvađao sa Draganom Mirković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA