Peja kaže da mu 20 godina mlađa žena obuva čarape: "Moram da je pohvalim, toliko me poštuje"

- Ja nisam obuo svoje čarape pet godina - rekao je voditelj

  • 6
Snimanje TV emisije Kod Lee Kiš

Zoran Pejić Peja; ATA Images

Voditelj Zoran Pejić Peja je nedavno gostovao u emisiji "Grand magazin" gde je govorio o odnosu sa svojim 20 godina mlađom suprugom.

Naime, Peja je priznao da nakon razvoda od folk pevačice Zlate Petrović nije planirao da se ženi, međutim, kada je upoznao svoju 20 godina mlađu suprugu, promenio je mišljenje.

Voditelj je u emisiji rekao:

- Ona je moja druga polovina i uživa u stvarima u kojima ja uživam. Mi smo pet godina u braku i ja moram da je pohvalim kao svog anđela. Ja nisam obukao svoje čarape pet godina - rekao je voditelj.

- To ne znači da sam ja neki mačo men što ne obuvam čarape, već me ona toliko voli i poštuje - dodao je on.

Peja je istakao da je njegova supruga pre svega jedna velika dama i dvina osoba i da je on zahvaljujući njoj jako voljen čovek.

- Zato ja pružam ljubav, emociju, poštovanje. Prema njoj se ophodim kao prema snežnoj pahuljici, kada je previše toplom ja malo zahladim, a kada bude hladno ja malo potoplim - rekao je on uz osmeh.

Podsetimo, Dragana je nakon venčanja 2017. godine svoje prezime promenila u Pejić, a ona i voditelj su tri meseca ranije najavljivali da će sklopiti brak, što su i učinili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA