≫ 

Privedene Tijana Ajfon i Mimi Oro

Starlete privedene su zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka

  • 53
Veljko Belivuk Velja Nevolja, Mimi Oro, Tijana Ajfon

Foto: Telegraf, Tanjug/Rade Prelić, ATA images

Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta, a prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana.

Pomenute starlete privedene su zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka.

Kako se navodi, jedan od povoda za hapšenje jeste i taj što je Tijanin bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, koji je uhapšen pre mesec dana, zajedno sa Belivukom.

Inače, ekipa portala Telegraf.rs nedavno je kontaktirala Tijanu, baš na temu priča o navodnoj povezanosti sa Belivukom i ekipom, ali je istakla da "ni reči na tu temu neće da kaže".

Podsetimo, Tijana je nedavno potpisala sporazum o priznanju krivice za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

U predmetu protiv optužene za međunarodno navođenje na prostituciju, ona je u prisustvu advokata, u potpunosti sporazumno priznala krivicu.

Skladno sporazumu, za optuženu je predložena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Predložena kazna u skladu je sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju krivičnog dela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na temelju sporazuma, izrekne Sud BiH – rekao je portparol Tužialštva BiH Boris Grubešić, prenela je Srpskainfo.

Sud BiH prihvatio je sporazumno priznanje krivice.

Optužena je uhapšena u maju prošle godine, kada je utvrđeno da je ilegalno ušla u BiH, zajedno sa još dve devojke sa područja Beograda, koje je podsticala na pružanje seksualnih usluga za novac, na jednoj zabavi u okolini Bijeljine.

Provedenom policijskom akcijom, učesnici zabave su otkriveni i uhapšeni od strane MUP Srpske.

Podsetimo, Tijana Ajfon je, nakon što je sredinom prošle puštena iz pritvora u kom je boravila skoro 30 dana rekla da joj nije bilo lako, ali da joj je zbog zaposlenih, koji su se ljudski poneli prema njoj, bio olakšan boravak u pritvoru.

Iskreno nije lako. Ko kaže da je lako, laže. Ali zahvaljujući KPZ Bijeljina i svim ljudima tamo, zaposlenim, meni je ovaj pritvor bio nekako laganiji, jer su se svi poneli prema meni ljudski. Hvala im na svemu, to im nikada neću zaboraviti - rekla je Maksimovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    2. mart 2021 | 15:45

    Ona " na tu temu ni rec nece da kaze"!? Samo bahato??!!Eeeeej!!!! Ma ko te pita gusko,reci ces nego sta ces!!!!!!! Ajde sad da vas vidimo na delu drzavo

  • milanče🇷🇸

    2. mart 2021 | 15:56

    Bravo za privodkenje, sve starlete u policiju da pevaju u Hor😂😂

  • Xy

    2. mart 2021 | 16:49

    Na šta ove dve liče? I neko daje pare da bi bio sa njima? Trebale bi one da plate, da bi ih neko i dodirnuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA