≫ 

"Ja ga volim i da je ceo u okovima!" Ljubavna priča Tijane Ajfon i "Veljinog vojnika" Mikse

- Čekaću ga koliko god da treba - govorila je Ajfonka dok je bila u emotivnoj vezi sa osumnjičenim drugom Velje Nevolje

  • 22
Tijana Ajfon Maksimović Tijana Ajfon / Foto: ATA Images

Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, bila je zaljubljena i verena za Milovana Tadića Miksu, navijača Partizana koji je sada uhapšen jer se sumnjiči da je sarađivao u kruvučnim delima sa Veljom Nevoljom, a zbog navodne povezanosti sa njima danas je , 2. marta, saslušana i Maksimovićeva.

Naime, Tijana je decembra 2018. godine pisala na društvenim mrežama kako će se udati za svog tadašnjeg verenika Milovana, a jedno vreme je na Instagramu čak i držala njegovo prezime.

- Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao "vodim te sutra kod matičara kad si već u venčanici" tada mi je bio drug... I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu... I, eto, posle 3 godine baš on je taj koji će me, ako bog da, odvesti tamo gde je hteo pre 3 godine! Život je čudooo. Volim te ljubavi - napisala je ona u jednoj od svojih objava. 

Tadić je i tada važio za "opasnog momka", ali to Tijanu nije sprečavalo da ga voli, a ona je o tome i govorila za naš portal.

Kako se osećam, znaju samo ljudi koji proživljavaju isto. Ja ga volim i da je ceo u okovima. Nažalost, takva je situacija. Nije lako, ali kad je ljubav u pitanju, mogu da izguram sve - rekla je Tijana u ispovesti za Telegraf.rs, nakon što je Miksa uhapšen.

U Višem sudu u Beogradu za mart je odloženo suđenje osumnjičenom pripadniku grupe Veljka Belivuka, Milovanu Tadiću, povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba „Tilt”, u decembru 2015. godine gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo teške telesne povrede od kojih je ubrzo preminuo.

Na suđenju za ubistvo Slobodana Vukića, koji je stradao u noćnom klubu "Tilt", svojevremeno se pojavila i Tijana, koja je sa klupe u sudnici bodrila svog dečka.

Sva u crnom, Tijana mu je navodno prišla po okončanju ročišta, nasmešila se i zagrlila ga. Nije mogao da joj uzvrati zbog lisica na rukama, ali se sve vreme smeškao. Uspeli su da malo proćaskaju, a ona je nakon toga sa advokatima napustila sud, pisali su tada mediji.

- Imali smo neku zabranu poseta 3 meseca, pa je i ovaj susret u sudu bio emotivniji, ali uskoro krećem u normalne posete. On je u pritvoru zbog drugih stvari, za koje će se isto tako dokazati da nije baš tako. U oba slučaja znam da će presude biti oslobađajuće jer ko prisustvuje suđenju zna da nije kriv. Čekaću ga koliko god da treba - rekla je tada Tijana.

Suđenje osumnjičenom Miksi je odloženo za 11. mart.

Tadić se branio sa slobode, a uhapšen je 4. februara pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U tom slučaju u toku je istraga Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Tadića zbog sumnje da je počinio krivična dela zločinačko udruživanje i trgovina drogom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    2. mart 2021 | 19:52

    Pogledaj ti te face jbt..."Jedna slika kaze vise od 1000 reci".

  • Nekox

    2. mart 2021 | 19:46

    Verenica???? Hhahahha. Gde ti je buduca zena? Eno je otisla na redaljka party pa ce doci 😂😂😂😂

  • Vip

    2. mart 2021 | 18:08

    Voli kuravela lovu. Ona zna za ljubav. Šta li govori osgalim mušterijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA