≫ 

"Nisam znao da cenim sve što si mi dao, ispred mene stao": Potresni Lazićevi stihovi posvećeni ocu

Tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou” Darko je priznao da je snimanje ove pesme u studiju doživeo veoma emotivno

  • 5
Milan Darko Lazić Milan Lazić, Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić je u decembru prošle godine ostao bez oca Milana, koji je preminuo od posledica operacije smanjivanja želuca. Pevač je očev gubitak teško podneo, te je odlučio da mu posveti pesmu.

Naime, tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou” Lazić je priznao da je snimanje ove pesme u studiju doživeo veoma emotivno i da je trajalo čak pet sati jer su ga preplavile emocije.

Voleo si muziku, da zasviraš harmoniku, sa tobom i ja sam počeo kad sam mali bio. Tvoj osmeh zaboraviti nikada neću, jer si svom dečaku donosio sreću. Nisam znao ja da cenim sve što si mi dao, čuvao me od svakog zla, ispred mene stao. Sad bih da ti vratim bar na neki način, s anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život majčin – glase stihovi pesme koju je Lazić posvetio svom ocu.

Podsetimo, Darko je nakon očeve smrti ispričao šta se dogodilo i kako ga je Milan ubedio da ode na kobni zahvat.

- Ja sam baš bio protiv toga da se moj otac operiše. On je video od mene da sam ja smršao, inače je bio jako gojazan. Napadao me je mesecima. Govorio sam mu: "Ćale, imao si moždani udar, to nije naivna operacija" - započeo je Darko.

- Insistirao je da on to može. Rekao mi je na kraju: "Žao ti je da platiš ocu da se operiše". Rekao sam: "Izvoli, samo napred". Hteo je sebi bolje, samo to. Sada je sve spalo na mene, ja sam stub porodice. Ako ja padnem, pada sve - dodao je u emisiji "Šok tok".

Podsetimo, Milan Lazić preminuo je 13. decembra, u bolnici "Sveti Sava". Darkov otac 5. decembra imao je intervenciju smanjena želuca, jer je zbog zdravlja trebalo da smrša, koju je prošle godine imao i pevač, ali se Milanu nakon operacije zdravstveno stanje zakomplikovalo.

Video: Darko Lazić opet divlja za volanom: Snimao kako vozi 160 kilometara na čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    3. mart 2021 | 00:54

    Pa dobro, nije jedini koji je ostao bez oca...zalost je svima svakako...nije on vise voleo od nas...

  • PIXY

    3. mart 2021 | 07:03

    Pateticno,on ga je i ubunario

  • Mixi

    3. mart 2021 | 00:20

    Emotivna ali prostim rečima opisana. Moglo je to i bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA