≫ 

Mimi Oro otkrila kako su privedene ona i Ajfonka: Odjednom je upao UKP, stavili nam lisice...

"Nisam se još čula sa Tijanom, ja sam pitala da li je ona završila, oni nisu hteli da mi odgovore", rekla je starleta

  • 18
Starleta Milica Zivanovic, Mimi Oro Mimi Oro, Foto: ATA Images

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja za Telegraf JETSET ispričala šta se dogodilo.

- Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo...Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele ove situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo - rekla je Mimi, koja se, kako kaže, još uvek nije čula sa Maksimovićevom.

- Nisam se još čula sa Tijanom, ja sam pitala da li je ona završila, oni nisu hteli da mi odgovore, sad sam kupila da jedem i evo me u stanu. Pokušavam da je dobijem.

Milica kaže da nije očekivala da će biti privedena, ali da je odgovorila na sva pitanja.

- Nisam ovo očekivala, u prevodu u šoku sam, ja nemam blage veze s tim. Nisam upućena, nisam iz tog sveta, ali mora svako da se ispita, kao sad i vi da znate nekog, pa vas privedu da vas pitaju o njemu, ali nemam blage veze s tim - naglasila je starleta.

Mimi i Tijana u SBOK su bile više sati na saslušanju. Prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana, a dva sata nakon nje je izašla i Mimi Oro.

Starleta se smejala po izlasku iz SBPOK, a kada je stigao taksi koji je pozvala, mahala je fotografima.

Za razliku od Mimi, Tijana je bila vidno neraspoložena i psovala je. Kako su mediji naveli, na poziv je bila veoma neprijatna, i uz salvu ružnih reči spustila slušalicu.

Inače, ekipa portala Telegraf.rs nedavno je kontaktirala Tijanu, baš na temu priča o navodnoj povezanosti sa Belivukom i ekipom, ali je istakla da "ni reči na tu temu neće da kaže".

Podsetimo, Tijana je nedavno potpisala sporazum o priznanju krivice za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acaa

    2. mart 2021 | 20:13

    Oni upali i stavili odma lisice, a one ce na to, stanite malo pa to se plaća dodatno 😂

  • Saki

    2. mart 2021 | 20:04

    Zašto ih nazivate "starlete" kad se zna ko su i čime se bave! Težak je to 'leba, nema socijalno!!!

  • Lud

    2. mart 2021 | 19:42

    Ispred njenog lokala? Gde mi zivimooo?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA