Prelepa srpska glumica oduševila slikom iz rodnog sela u koje se vratila: "Stoku treba napojiti..."

Glumica je ponosna na svoje rodno mesto i time što se posvetila poljoprivredi

  • 14
Marija Petronijević

Marija Petronijević,Foto: ATA Images

Glumica Marija Petronijević (33), koju je publika zavolela u seriji "Selo gori, a baba se češlja", vratila se u svoje rodno selo Visibabe još pre osam godina, a sada je otkrila kako pandemija utiče na nju. 

Naime, glumica je na svom Instagram profilu objavila poruku u vidu slike gde je napisala kako se oseća.

- Korona je učila mnogo toga u mom životu. Udaljila me nevoljno, fizički od nekih ljudi i donekle do osnovnog posla kojim se jesam bavila poslednjih petnaestak godina, ali me istovremeno približila životu koji neizostavno teče, i dešava se, i koliko god mi "zatvoreni" zbog straha ili propisa čekali da prođe korona, zapravo prolazi život - započela je Marija.

- Imala sam tu sreću da mogu da radim nešto drugo što volim i želim. Moje poljoprivredno gazdinstvo polako počinje da liči na prosečnu srpsku kuću na selu u kojoj ima svega dovoljno za sreću i zadovoljstvo sa danonoćnom obaveznom, onu kuću koja se ne boji dolazećih dana, jer nema vremena za strah - stoku treba nahraniti i napojiti, njive zaliti i opleviti, voće orezati, obrati ili pokupiti... - napisala je ona i dodala:

- I dok čeka da prođe korona, gledam kako se nešto oko mene stvara, rađa, uređuje i čini moj život ispunjenim. A kada prođe korona oni od kojih sam bila fiziki daleko, kada se posetimo, imaće priliku da sa mnom uživaju u prizoru onog što sam za to vreme uradila i uz nesebičnu pomoć prijatelja i dragih mi ljudi, svojim rukama stvorila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA