Zdravko Čolić je odbio pesmu koju je kasnije otpevala Nina Badrić i napravila "čudo" sa njom

- Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno - rekla je Sara koja je i napisala prelepu baladu

  • 1
Zdravko Čolić, Nina Badrić Zdravko Ćolić i Nina Badrić, Foto: Aleksandar Kerekeš Keki, ATA images

Pop pesma "Da se opet tebi vratim" koju je Aleksandra Sara Milutinović napisala za Zdravka Čolića, završila je ipak kod Nine Badrić i postala veliki hit.

Naime, Sara je otkrila šta joj je Čola rekao kada su se jednom prilikom sreli na aerodromu za pesmu koju je odbio, a ona je tada već uveliko bila slušana.

- "Pa ovo je hit, ova ti je pesma postala hit": Rekao je samo to i onda se na sledećem albumu dogodila pesma "Pamuk". Mislim da što se tiče pesama, nije kome je namenjemo, već kome je suđeno. To je neka floskula, ali je tako - rekla je Aleksandra gostujući u emisiji "Šok Tok".

Osim ove, Saru su proslavile i pesme sa prvog albuma Goce Tržan koji je izašao 1998. godine, nakon što se "raspala" grupa Tap 011.

- Proslavile su me pesme koje sam napisala za prvi album Goce Tržan, dok me je na hrvatsko tržište pogurala pesma "Da se opet tebi vratim" Nine Badrić. Zanimljivo je da je tu numeru trebalo da peva Zdravko Čolić, ali on nije bio zainteresovan da peva šlagere - izjavila je Aleksandra prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA