≫ 

Od trenerke i masne kose, do krpica koje vrede kao dobar stan: U čemu sve poznate žene dolaze na sud

Od nesređenih frizura, trenerki, do skupocenih stajlinga

  • 7
Hrkalovic, Mimi, sudjenje Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Poznate žene u javnosti skoro uvek viđamo doterane od glave do pete, a kada je u pitanju pojavljivanje na sudu ili na saslušanju ove dame dolaze i bez šminke, u trenerkama, veoma često i bez frizure.

Pa da krenemo...

Bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović (34), saslušana je 1. marta u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK). Saslušana je zbog navodnih veza i navodne saradnje sa mafijaškim klanom Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Iako smo Dijanu ranije viđali u odelima, ona je na saslušanju u SBPOK-u bila u crnoj trenerci i jakni iste boje, na nogama je imala roze patike, a kosu je pokupila u visok rep. Ona se pojavila bez trunke šminke, namrštena.

Međutim, kako je rekao njen pravni zastupnik, Dijana nije znala da će biti saslušana, pa ne iznenađuje to što je u SBPOK dovedena u "kućnom izdanju".

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta, gde su nekoliko sati provele na saslušanju takođe zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka.

Milica je tom prilikom nosila farmerke, crvenu bluzu, crnu jaknu sa krznom, kao i ravne čizme sa cirkonima. Ona je bila bez trunke šminke, ali sa isfeniranom kosom, preko lica nosila je crnu zaštitnu masku.

Inače, Tijana je krajem maja 2020. godine u policijskoj akciji "Kristal" uhapšena u okolini Bijeljine, a straleta je nedavno priznala krivicu za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

Tijana je tada na saslušanje u policiji, nakon čega je zadržana u pritvoru, došla u iscepanim farmerkama, tamnoj bluzi, belim patikama, kao i crnoj kanici, a kosu je neuredno zavezala u oputšen rep. Ovo je zasigurno bilo jedno od njenih izdanja u kojima  mnogi nisu navikli da je vide.

Mlade glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, za mnoge su heroine vremena u kom živimo, jer su javno iznele da ih je profesor i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić navodno seksualno zlostavljao.

Milena je podnela prijavu za seksualno zlostavljanje protiv Aleksića, a u Višem tužilaštvu u Beogradu, 20. januara, dala je izjavu u pratnji advokata. Glumica je tom prilikom na salušanju bila u crnoj bluzi i pantalonama, kao i kariranom kaputu, a kosu je fiksirala naočarama za sunce koje je držala na glavi,

Iva je saslušana 21. januara u Palati pravde, a tom prilikom na sebi je imala plavu košulju, pantalone i bež dugački kaput. Ona je imala uvijenu kosu, crnu zašttnu masku koja joj je prekrila lice bez trunke šminke.

Pevačica Slađana Milošević, 20. novembra u Trećem osnovnom sudu bila je na suđenju sa bivšim partnerom I. S., koji je krajem marta ove godine navodno fizički nasrnuo na nju. Nakon toga, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo sudu optužni predlog kojim se okrivljenom na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

Slađana se na suđenju pojavila pojavila u crnoj haljini i dubokim čizmama, kao i šarenoj bundi. Ona je bila našminkana i imala je sređenu frizuru, na glavi imala je crni rajf i izgledala je veoma elegantno i stilizovano.

Pop zvezda Jelena Karleuša i folk zvezda Ceca Ražnatović neretko se već godinama unazad viđaju na sudu, a obe su tom prilikom uvek doterane od glave do pete. Bilo je tu  raznih stajlinga, a ove dve dame uvek, bez izuzetka, vode računa o svom imidžu i tome kako će se pojaviti u javnosti.

Na sudu smo u godinama iza nas viđali i Natašu BekvalacIvanu Stamenković Sindi, Gocu Tržan, Zoricu Marković...

Video: Jelena Karleuša u belom došla na sud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. mart 2021 | 12:34

    Koliko ima lepih žena bez skupih krpica i silikona,ovo su samo isfrustrirane žene koje su pokušale da leče koplekse a još više su pale.

  • Baxter

    4. mart 2021 | 12:25

    Hrkalovicka grmiiiii u svakom izdanju, cak je ovako nesredjena top macka!

  • Sale vš

    4. mart 2021 | 20:05

    Ova Hrkalovicka kad napravi tu facu,kao ljuta je,prevrce mi se u stomaku jbt.sta glumi bre ona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA