Nakon tvrdnji da Ša zbog Tare više nema ženu, Mina otkrila nove detalje: "Zvala me je Ivana..."

- Tara je Losos, ima taj deo u pesmi. Šta znam zbog čega, tako su je nazvali. Sve što sam rekla za njih, nisam slagala - rekla je Mina

  • 1
Nedanad Aleksić Ša i supruga Ivana, Tara Simov Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Mina Vrbaški otkrila je da se čula se sa Ivanom Aleksić, suprugom repera Nenada Aleksića Ša, dok je bila van rijalitija zbog smrti bake, da joj se ona izvinila zbog njegovog ponašanja i uvreda, a onda je pomenula i Taru Simov.

- Na porodičnom sastanku su mnogi gledali u tebe kada se pričalo o Ša, mnogi misle da si ono Tomoviću rekla, ti si se smejala - dodao je Santana.

- Neka misle. Ja sam neko ko je sve ispratio i najbolje znam, ali ja nisam pokretač totalni, i drugi pričaju. Otom-potom. Kada se bude pokrenulo, ja ću biti prva koja će da priča - rekla je Mina,

- Ja sam bila u kontaktu sa Ivanom, ona me je zvala da mi se izvini za Nenadove uvrede. Ostatak razgovara ću da zadržim za sebe dok ne krene - otkrila je Mina.

- Objasni šta znači Losos, gradonačelnik i tobogan - rekla je Paula.

- Tara je Losos, ima taj deo u pesmi. Šta znam zbog čega, tako su je nazvali. Sve što sam rekla za njih, nisam slagala. Za tobogan, imaju ti klipovi kada se popne na krov, onda su napravili foru da moraju da mu naprave tobogan da se brže vrati - rekla je Mina.

- Bilo je glasanja, da se našalim na svoj račun, ko je više puta na krovu bio, on ili ja. Ja sam mislila da sam ja, ali su ipak glasali za njega - otkrila je Vrbaški.

Inače, pre nekoliko dana Mina je zadrugarima otkrila da Ša više nema ženu.

- Naravno, moja omiljena tema... Gradonačelnik i losos (Ša i Tara). Da se zna, Ša više nema suprugu, niti će je imati, lično sam se čula sa njom. Izgubio je bogatstvo. Danas mi je Đedović rekao i da su se poljubili. Malo ću pričati sa njim, lagaću ga da je sve u redu, meni je u interesu da se desi nešto konkretno među njima. On nikada neće pobeći odavde, jer je Taru mnogo zavoleo - rekla je tada Mina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA