"Stavila bih mu čarapu na glavu i izlupala ga!" Ljupka zgrožena Pejinim izjavama o ženi i čarapama

- Kakvo crno iskazivanje ljubavi, ja mislim da on laže - rekla je začuđeno

  • 13
Ljupka Stević

Ljupka Stević, Foto: Nikola Tomić

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno je podigao prašinu izjavom da mu žena već pet godina obuva čarape i da za sve te godine braka to nijednom nije sam uradio. Kada je čula šta voditelj priča, Ljupka Stević nije krila iznenađenje.

Izjavu voditelja Ljupka je prokomentarisala bez ikakvog ustezanja.

- Ja bih to mogla da prihvatim isključivo ako Peja ima problem sa kičmom. Ako je bolestan, pa ne može da se savije čovek sam da se obuje. Kakvo crno iskazivanje ljubavi, ja mislim da on laže - rekla je začuđeno.

- To nije iskazivanje ljubavi, to je budalaština po meni. Ja i sebi jedva obujem čarape. Stavila bih mu čarapu na glavu i izlupala bih ga. Evo, sad će ponovo ljudi reći Ljupka tabadžija - izjavila je pevačica.

Podsetimo, Peja je u braku sa 20 godina mlađom Draganom koju, kako je rekao, da nije upoznao ne bi se više nikada oženio.

- Mi smo se našli, neverovatno je kako smo se sreli. Ona je moja druga polovina. Da je nisam našao, nikad se ne bih više oženio. Međutim, jednostavno uživa u stvarima u kojima ja uživam. Mi smo pet godina u braku, ja moram da je pohvalim kao svog anđela kojeg neverovatno puno volim. Ja nisam obuo svoje čarape za pet godina - izjavio je voditelj u emisiji "Grand magazin".

- To je njena pažnja prema meni. Ne znači da sam ja sad kao neki mačo men što ne obuvam čarape. Ne. Ona mi obuva čarape, zato što me toliko voli i poštuje. To je velika stvar za jednu damu, koja je prvenstveno dama i jedna divna osoba, i voli sve što ja volim - rekao je Peja tada i dodao još da mu supruga sredom bira šta će obući za posao, kao i da mu čisti cipele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    4. mart 2021 | 10:31

    Није до њега већ до ње. Нико никог не може у тој мери понизити него што та особа може сама себе да понизи.

  • Nina

    4. mart 2021 | 10:40

    Ova Ljupka mi je bas simpaticna! Opasna je, ne stoji joj ovo ime! 😀

  • Cc

    4. mart 2021 | 10:16

    Samo se ti ne javljaj koja unistavas imovinu od muža

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA