≫ 

Ša i dalje "ne shvata" što ga je žena ostavila: Nemam za šta da tražim oproštaj, nisam ništa uradio!

- Bukvalno ne znam šta da radim - rekao je Ša

  • 6
Sa, Tara, Ivana

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official, Nikola Tomić

Nenad Aleksić Ša (40) izgovorio je prilično iznenađujuće stvari, nakon što mu je Mina Vrbaški prenela informaciju da je Ivana skinula burmu i da je rekla da više neće da bude s njim.

Reper kaže - nije mu jasno zašto je Ivana to učinila...

- Stvarno ne želim da preskačem. Vratiću se, dajte mi razgovor. Moraću ako ne dobijem razgovor. Dođite po mene, gubim strpljenje. Ne želim stvarno da preskačem, ali preskočiću - rekao je Ša.

- Tebi bi žena bila sretnija da se ne čujete sad, nego da ti na osnovu toga sedneš i sam smisliš kako ćeš - kazao mu je Car.

- Ne mogu, totalno sam prso, totalna agresija. Hoću da znam šta se dešava, neću da bežim. Sada kada znam tako kako je, ali moram da saznam tačno. Želim da znam da li je ishitreno ili je tako... - nastavio je reper.

- Ša, ona da te ne voli, oglasila bi se i rekla bi svašta - tešio ga je Car.

- Nije, nego sebe štiti i mene. Dajte da znam. Hajde da sam uradio nešto konkretno... Nemam za šta da tražim oproštaj. Nisam ništa uradio. Ako je prisnost konkretno nešto, onda jesam... Smatrao sam da to nije to. Tu sam, u rijalitiju sam. Moraću da preskočim, drugačije ne mogu! - kazao je Ša.

- Bukvalno ne znam šta da radim - govorio je Ša.

- Nemoj da preskačeš. Druže, ja imam dete, koje poslednje dve godine nisam video ukupno tri meseca. Moram da izdržim - rekao je Janjuš.

- Ja se ne bih razveo u životu od nje - pričao je reper.

Vuk Mob žestoko o Nenadu

 

- Kaže lik: ''Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?''. To je žena koja ne može više da trpi javno ponižavanje iz dana u dan, iz sata u sat. Tebra, ako je već varaš, varaj je da ne sazna, a ne na nacionalnoj televiziji" - napisao je Vuk Mob na Instagramu.

- A opet, to nije ni prevara. Zaljubiti se u nekog je mnogo gore. Slomiš osobu koja te voli, a gleda te da se zaljublješ u nekog drugog, pakao - dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    4. mart 2021 | 10:08

    Sa je veliko razocarenje. Secam ga se sa Farme 4, bio je zabavan i favorit. A sada, u 40 godina se pogubio zbog jednog bahatog, nevaspitanig i problematicnog deteta Tare. Tako je i Janjus uradio, pa se sada gorko kaje. Ali sve greske stignu na naplatu, i s kusuro, u s kamatom.

  • Dis

    4. mart 2021 | 12:06

    Shvata on, nego se pravi lud,a to ga cini jos gorom osobom

  • Sibin

    4. mart 2021 | 22:34

    Pa dobro, mozda covek stvarno ne moze da shvati sta je uradio, za to treba bar malo imati mozga!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA