"U nju sam se kleo, a bol traje jako dugo": Vojaž prvi put o ljubavi nakon raskida s Breskvicom

"Sve što sam ikada stvorio, stvorio sam i radio iz ljubavi"

  • 4
Voyage Voyage, Foto: Instagram/voyage.mp3

Popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž, koji je početkom januara raskinuo sa Breskvicom, prvi put posle kraha njihove veze podelio je sa fanovima svoje emocije i misli o ljubavi, ali i dotakao se zarade.

Reper kaže da je bilo mnogo osećanja koje do sada nije imao.

- Kažu to je život, navikni se na njega ili ne živi. Kažu sve je prolazno, pa zašto se onda uopšte navikavati na bilo šta? Ponekad poželim, da sam opet dete i da mi sve stane barem na jedan minut. Da me niko ne zna, da ništa nemam, ali da osetim mir barem na jedan minut, baš kao nekad - naveo je on i dodao:

- Sve što sam ikada stvorio, stvorio sam i radio iz ljubavi. U nju sam se kleo. I kad bi me pitali šta sad mislim o ljubavi, rekao bih sve najlepše. To je divna iluzija, u kojoj momenat zadovoljstva traje kratko, a bol uzrokovan njom jako dugo. Ali moj savet je volite, zauvek. Ja definitivno hoću.

Vojaž je i odgovarao na pitanja svojih fanova, a jedno je bilo vezano za zaradu, te kako raspoređuje novac.

- Imam jako jednostavan sistem obrta novca. 90 odsto primanja čuvan i stavljam na stranu, a 10 posto koristim za svakodnevnu upotrebu i sitna ulaganja. Nema potrebe da se razbacujem i glupiram, ciljam da na duge staze imam više svojih investicija i biznisa koje bih mogao da vodim - odgovorio je Vojaž.

Vojaž je otkrio i šta misli o ljubavi na prvi pogled.

- Postoji, ali je opasnija nego bilo šta, jer strasti i vatra u njoj rastu eksponencijalno u početku, a isto tako eksponencijalno padaju vremenom. To je bolno. Dajte sebi vremena da stvarno upoznate nekoga pre nego što uđete u bilo kakav emotivan odnos - napisao je on na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    4. mart 2021 | 16:05

    Hahahahahaha.."ozbiljan reper" !???? I "breskvica" !????, Aman bre...jesu li oni uopste punoletni !????? Manite se budalastina..smatram da ste vi (telegraf) ozbiljan portal..

  • Trange-frange

    4. mart 2021 | 18:54

    Balavi, osetio mrs, sada je u bedaku!

  • M

    4. mart 2021 | 17:03

    Samo nemoj da pevaš i sve pet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA