≫ 

Brena u kombinaciji koju mnoge žene "furaju" do prodavnice, a zbog nove frizure izgleda kao milion $

Pevačica je odlučila da promeni imidž

  • 1
Lepa Brena Foto: ATA Images

Muzička zvezda Lepa Brena nakon odmora u Americi i odmah po povratku u Beograd, promenila je imidž, a svi komentarišu da pevačica nikad lepše i glamuroznije nije izgledala.

Naime, Brena je počastila sebe novom frizurom, pa je posetila poznatog beogradskom frizera Mister Iksa, koji godinama vodi računa o njenoj kosi i sve Brenine veće promene vezuju se baš za "njegovih ruku delo".

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila kadrove iz salona, dok joj Mister Iks "radi o gavi", iako je u kombinaciji koje mnoge žene imaju na sebi dok idu do prodavnice, zbog njene nove frizure gore društvene mreže i "pljušte" komplimenti na računizgleda.

Brena sada ima uvijenu i natapiranu kosu, a njena frizura je poput onih glamuroznih za crvenog tepiha, pa ne čudi što su pevačici poručili da u opuštenoj kombinaciji izgleda kao diva.

"Prelepa frizura", "Izgledaš kao da si pošla na crveni tepih", "Galmurozna i divna Brena", "Prava diva", "Brena nikad bolje nije izgledala", neki su od komentara.

Kako Lepa Brena izgleda sa novom frizurom, dok joj Mister Iks "radi o glavi", pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Brena i Boba sa Bjelogrićem i njegovom ženom slave Dan zaljubljenih u Majamiju: Evo kako se provode

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA