≫ 

Minja Matić ne skida osmeh u društvu Marije Šerifović: Ovako se njih dve druže u Americi!

- Matići su jedni jako veseli ljudi, prvenstveno dobri ljudi i mladi ljudi, i beskrajno duhoviti, i pravi Šumadinci, što mene poseno raduje - rekla je Marija

  • 5
Marija Šerifović, Minja Matić

Marija i Minja, Printskrin: Instagram/serifovic

Popularna pevačica Marija Šerifović trenuto boravi u Americi gde se mala Minja Matić leči upravo zahvajujući huumanitarnom koncertu koji je pevačica organizivala, a sada je Marija objavila vlog i pokazala kako njih dve zajedno provode vreme.

- Idemo danas na plažu, da vidimo hoće li biti lepo vreme... Na plažu idem sa jednom posebnom personicom, malom, slatkom. Danas vodim Matiće na plažu - rekla je Marija dok se vozila u automobilu.

- Hej ti mala tamo, hoćeš da jedeš supu sa knedlama na plaži? - obratila se Marija Minji kada je došla kod nje.

- Matići su jedni jako veseli ljudi, prvenstveno dobri ljudi, i mladi ljudi, i beskrajno duhoviti, i pravi Šumadinci, što mene poseno raduje. Mala, gde si ti, princezo, hej? Hoćemo da idemo, brate moj, na plažu? Hoćemo, hoćemo! - reka je Marija.

- Neću da snimam Minju sada, kasnije ću, kada bude ultimativno raspoložena. Beskrajno je čupava, umazana od čokolade, jer Minja obožava da jede nutelu. Jesi krkala nutelu? Što se smeješ? Molim, princezo? - govorila joj je Marija dok se devojčica smeškala.

- Ekipa Šerifović i Matić je došla da dovede dete na plažu, da se dete malo osunča, da dete malo sluša vodu i diše dobar vazduh, ali dete je trenutno svo musavo, jede supu sa knedelama, njam, njam. Kaži: "Marija, ti si jedna luda osoba", pa kad porasteš i kad ovo budeš gledala, to će tek da bude uspomena - rekla je Marija.

- Eto, ljudi, ovde je sve pod kontrolom, Minji se u Americi sviđa, idemo sada da je spremimo i Minja ide na vežbe. Volimo vas sve, šta da kažemo još, budite dobri nemoj da pravite probleme - poručila je Marija.

Šerifovićeva je pre nekoliko dana prvi put posetila Minju u Americi, a tom prilikom pevačica je devojčici uputila jake reči i dala obećanje koje sigurno svi jedva čekaju da Šerifovićeva ispuni.

Ljubav rađa heroje! Kakav je zmaj ova mala. Ne možete vi to ni da zamislite. Obožava igračke, a Nutelu još više. I kada sve ovo bude prošlost - Minja evo ja ti javno obećavam da ćeš biti prva osoba sa kojom ću ja da istrčim ceo krug oko naših Šumarica! - napisala je prošle nedelje Marija.

Podsetimo, Marija je ogrganizovala humanitarni koncert tokom kog se prikupio novac koji je bio neophodan za Minjino lečenje. Minja je pre više od nedelju dana primila skupi lek zolgensmu, a počela je i sa fizikalnim terapijama i vežbama, prilikom kojih nije imala nuspojave.

Minja je umiljata i nežna devojčica. Rodila se 6. oktobra 2019. godine. Tokom prva tri meseca lepo je napredovala. Niko nije mogao da nasluti da će nešto krenuti po zlu. Roditelji su primetili da Minja postepeno prestaje da pomera noge i ruke, otežano diše, slabije jede. Odmah su potražili pomoć.

Video: Marija Šerifović otkrila kako je okitila jelku, a jedna detalj na snimku izaziva tugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA