≫ 

Lice anđela, ali telo mami na greh! Karleuša samo u farmerkama, svi u komentarima pominju Tošića

Pevačica je fotografijama raspalila maštu mnogima

  • 51
Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) novim fotografijama, čak možda i provokativnijim od onih na kojima je samo u tanga gaćicama, ostavila je sve bez teksta.

Naime, Jelena je pozirala u toplesu, na sebi je imala široke, otkopčanje farmerke koje su bili spuštene, tako da je izgledalo kao da će svakog momenta da "skliznu".

Karleuša se fotografisala u "opasnim" pozama, a bila potpuno naga ili samo u širokim farmerkama, izgleda brutalno dobro, te bi i džak iznela kao najskuplju krpicu sa modne piste.

Jelena je grudi prekrila samo rukama, ali ovoga puta je malo više otkrila i malo toga prepustila mašti. Zbog ovih kadrova svi u komentarima svi pominju Jeleninog supruga, fudbalera Duška Tošića.

"Pre nego što pogledate ove fotografije posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom, brutalno dobro", "Karleuša grmi kako izgleda", "Kakvo telo, blago Tošiću", "Prelepa i prezgodna, kakva kombinacija", "Muškarci su ljubomorni na Duška", neki su od komentara.

Kako izgleda Karleuša u toplesu (2. 3. i 4. fotografija), ali i njne provokativne kadrove na kojima pozira samo u tanga gaćicama (od 5. fotografije), pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Mnogi su mislili da je fotošop, a ona ih je snimkom razuverila: JK pokazala savršenu liniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    4. mart 2021 | 21:25

    ona naj verovatnije misli da nju niko nije video uzivo na ulici ili na tv-u i da niko ne zna kako ona ustvari izgleda.

  • Jedna mala informacija

    4. mart 2021 | 22:00

    Januar 96 ta,kraj rata,tuga,nemastina,zeljni svega.Lovačka zabava,zvezda večeri Jelena Karleuša.Iskreno nikad čuo do tada. Dolazi u raspaloj Zastavi 128.Ista joj je sluzila kao garderober.Repertoar,Ceca,Dragana,pevanje ako se tako može nazvati,blaga katastrofa.Nesto između pištanja čajnika i zvuka koze koja se jari( ovo nije uvreda zelim samo da dočaram prim.autora).Na kraju je isplate lažnim markama.

  • alal vera alal vera

    4. mart 2021 | 21:12

    potrosis pare kod plasticara a neznas da treba da odes na pregled i kod oftalmologa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA