Dara Bubamara se udaje za 21 godinu mlađeg Tonija? Žive zajedno, a ovo je oduševljava kod njega

- Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela da osnuje porodicu sa njim. On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom - rekao je izvor

  • 24
Toni i Dara Bubamara Printscreen/Instagram/rbtony1

Pevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 21 godine mlađeg Tonija (23), a njih dvoje navdno već žive zajedno u  njenom stanu u Novom Sadu.

Njih dvoje planiraju da ozvaniče svoju vezu navodno na godišnjicu svoje veze, 7. jula, a izvor blizak paru tvrdi da je oni žele da onuju porodicu zajedno.

- Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom - rekao je izvor.

- Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze. Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela da osnuje porodicu sa njim. On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru - ispričao je izvor za Informer.

Dara i Toni uživaju u ljubavi, a prema rečima izvora, ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri. Navodi se i da je pevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok je ovog puta njen partner platio sva njihova putovanja.

- Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno - rekao je izvor.

- Obišli su pola sveta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj... Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koza

    5. mart 2021 | 07:45

    Joj kako može da bude sa detetom pa on izgleda kao da joj je sin

  • Baba

    5. mart 2021 | 06:56

    Sin i decko postali najbolji drugari 🤣🤣🤣Zajedno bacaju klikere

  • Isko

    5. mart 2021 | 06:33

    Ćime se dečko bavi kada u 23-oj ima nekretnine i finansira fensi putovanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA