≫ 

Severinine firme u dugovima većim od 200.000€ preuzeo saradnik Tomica: Pevačica više nije direktor

Pevačicine firme vodio je menadžer Alen Ključe, ali nakon sedam meseci, saradnja je pukla, navodi 24sata.hr

  • 4
Severina, Tomilsav Petrovic

Severina, Tomilsav Petrović, Foto: Nikola Tomić, Instagram/severina

Otkako je iz njene svakodnevice “iščeznuo” na papiru još aktuelni suprug Igor Kojić (33), u Severinin (48) život vratio se njen stari menadžer Tomislav Petrović. Osim što joj opet pomaže pri svakodnevnim obavezama, vozi gde treba i nosi torbice, Severina je prošle godine Tomicu imenovala direktorom svoje dve firme, tvrdi 24sata.hr.

Naime, kako navode, Severina je vlasnica i osnivačica firme “DUK production” i “Dobrodošao u klub”, a Petrović i ona su suvlasnici firme “Glazbeni program”. Te firme pevačica je osnovala uoči svoje turneje “Dobrodošao u klub”, a organizaciju istih prepustila je tada rukama veštog muzičkog menadžera Alena Ključe, navodi pomenuti portal.

Nakon dovođenja svetskih zvezda u Hrvatsku, Ključe se uhvatio u koštac sa Severininom regionalnom turnejom. Istovremeno, Severina je Antonelu Belamarić postavila kao zastupnika u svojoj firmi.

- Severina me u svoj tim angažovala početkom godine i dogovorile smo se da privremeno preuzmem ulogu zastupnika u njenoj firmi, prvenstveno zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi se olakšao i ubrzao posao kad Severina nije dostupna - rekla je u novembru 2019. za hrvatske medije tajnovita Belamarić, koja je tada bila desna ruka u Severininoj firmi.

Ipak, prošle godine na direktorsko mesto upisan je Tomislav Petrović, nakon što je posle sedam meseci pukla suradnja na relaciji Ključe-Severina. I dotična Belamarić je od tada izbegavala da komentariše saradnju, odnosno prekid iste s Kojićevom.

Rezultati poslovanja Severininih firmi za prošlu godinu, koja je bila teška za estradnjake zbog pandemije korona virusa, još se ne znaju jer se tek trebaju predati finansijski izveštaji za 2020. godinu.

Prošle godine se spekulisalo kako su firme, koje su u vlasništvu i suvlasništvu Severine, nagomilale više od 1,7 miliona kuna, odnosno oko 226.666 evra dugova u 2019. godini. Firma “Dobrodošao u klub” dobila je i potporu za isplatu minimalnih plata.

Tri meseca je dobijala novac od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a reč je o iznosu od 11.250 kuna, odnosno oko 1.500 evra, navodi 24sata.hr. Kako je tada rekao Severinin PR menadžment, zahtev za potporu predat je za jednog zaposlenog te firme. Tomica se u Severinin "štab" vratio prošlog leta, nakon gotovo godinu dana od prekida saradnje. Pevačica i njen dugogodišnji menadžer zahladili su odnose pre dve godine, nakon što joj je on gotovo dve decenije bio desna ruka.

Kamen spoticanja navodno je bio njen suprug Igor Kojić, sa kojim Tomica, šuška se, nije nalazio zajednički jezik. Nakon Igorovog povlačenja iz Severininog života pre godinu dana, Tomica ju je pogledom pozorno pratio sa terase noćnog kluba u Splitu u kojem je nastupala. Potom su Seve i Tomica s njenim najbližim društvom pozirali na imanju nedaleko od Zagreba mladog vinara Tomislava Voštinića (38), s kojim mediji od prošlog leta povezuju pevačicu.

Video: Severina pozirala prekrivena samo poklončićima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    5. mart 2021 | 11:47

    Presušio glavni izvor prihoda. Glumila je uspešnu poslovnu ženu, dok je primala enormno visoku alimentaciju. Kako je bila alava i to joj je bilo malo, ostvarila se ona narodna:,, Ko traži veće, izgubi iz vreće''. Na sve načine je vršila opstrukciju oko očevog viđanja deteta ne bi li izvukla još i još novca.

  • Darko

    5. mart 2021 | 13:56

    Bas sam se zaprepastio!! Skolovana (par razreda osnovne),sposobna zena,spremna na sve...(gledali smo!) Sta se desilo sa svjetskim biznisima kad ovakvi" igraci "propadaju?!

  • xxx

    6. mart 2021 | 11:28

    Ona uma firme??!! Omg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA