≫ 

Učesnica Zadruge u majici koju nose pripadnici klana Velje Nevolje

Reč je o majici sa likom Nikole Tesle, na kojoj piše "Slikarstvo"

  • 3
Aleksandra Nikolić Aleks Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

Učesnica četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, u nekoliko navrata snimljena je kako u Beloj kući u Šimanovcima nosi majicu koju imaju i nose oni koji podržavaju Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Reč je o majici sa likom Nikole Tesle, na kojoj piše "Slikarstvo", a na nekolicini fotografija Velja nosi upravo ovaj komad odeće.

Inače, u istoj majici nekoliko puta se slikao i Stefan Đurić Rasta, kog su navodno čuvali Veljini ljudi.

Fotografije pogledajte u nastavku teksta.

Podsetimo, Aleksandra je u Zadruzi optuživana da se navodno prostituisala dok je radila u Bujanovcu, ali je to demantovala. Kako je rekla, radila je kao animir dama.

Nikada nisam radila kao prostitutka, radila sam kao animir dama, ne želim više da pričam - rekla je Aleksandra.

Odvratno se osećam, jer će to neko stalno da mi nabija na nos! Vi ne znate šta je to, 6 meseci! Ja da mogu da se vratim u prošlost, nikada ne bih radila, ja sam budala što sam bila iskrena - rekla je Aleks nedavno.

Ona je pričala i o tome kako ju je jedna mušterija maltretirala u klubu, u Švajcarskoj, pretukla, a posle toga je bila zaključana u stanu pet dana.


Komšije su prijavile dreku, viku, došla policija, ja se pravim da ne znam engleski, posle toga me je gazda me je zaključao u stanu, pet dana mi nije dao da izađem. Samo do pumpe da kupim nešto. Ja ti se vratim posle na posao, kad za šankom sedi taj... Namerno je došao. Bila sam tu još 15 dana, posle toga sam otišla kući. Posle sam videla slike, svuda sam imala modrice - rekla je Aleksandra.

- Što nisi rekla policiji? - pitao je Đedović.

- Udarili bi mi zabranu na Šengen, ne bih mogla da putujem, jer sam radila na crno. Posle sam se razmišljala kako da mu vratim, ali Bog će da mu vrati - dodala je Nikolićeva, a Marko ju je pitao kako je bilo dok je radila u Bujanovcu.

Tamo ima ludaka. Oni se vrate tako iz Evrope, dođu u lokal, odmah ti pričaju da te vole, da su zaljubljeni - nastavila je on, a Marko ju je pitao kakvu muziku tamo slušaju.

- Pa i našu i njihovu, muzika ispiranje mozga, svako noć isti repertoar. Dođe neka pevačica, peva pesme ove što se slušaju, Stoja i tako to. Svi se vesele. Ti, Marko, to da vidiš, ti bi se up*šao od smeha - odgovorila je Nikolićeva

Ali tamo u Švajcarskoj gde smo Milica i ja radile, tamo je kulturica. Ali su sve oženjeni i fizički onako. Nikada ne bih imala nešto sa njima - dodala je Aleksandra.

Video: Kristijan nasrnuo na dečka iz obezbeđenja, javno mu pretio i zakleo se u dete: Skandal u Zadruzi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA