≫ 

"Jako ste bezobrazni": Anđelka Prpić na konferenciji žestoko odbrusila na pitanje o novom dečku

Pre nekoliko dana su kamere „Paparaco lova“ uhvatile izvesnog muškarca ispred Prpićkine zgrade, za kojeg je u emisiji rečeno da je navodno njen novi partner

  • 15
Radio Mileva Anđelka Prpić, Foto: ATA Images

Glumica Anđelka Prpić (36) koja u poslednje vreme radi "punom parom", te nakon uspešne role u filmu "Jedini izlaz" promoviše seriju "Radio Mileva", bila je neprijatna prema pripadnicima sedme sile kada su joj, osim o poslovnim uspesima, postavili i jedno pitanje o privatnom životu.

Naime, glumica je na konferenciji za medije zbog pitanja o navodnom dečku, sa kojim je nedavno uslikana u šetnji gradom, oštro odbrusila, tvrdi Kurir.

Anđelka se navodno uvredila što medije zanima i njen privatni život, naročito nakon razvoda.

Podsetimo, nedavno se pisalo i da je glumica navodno u vezi sa ugostiteljem Srđanom Stojanovićem, a pre nekoliko dana su kamere „Paparaco lova“ uhvatile izvesnog muškarca ispred Prpićkine zgrade, za kojeg je u emisiji rečeno da je navodno njen novi partner.

Novinari su iskoristili razgovor sa glumicom na konferenciji kao priliku da je pitaju sve što javnost zanima, te su osim poslovnih tema želeli da razgovaraju s Anđelkom i o spekulacijama o novom dečku.

- Ovo stvarno nije u redu, jako ste bezobrazni - rekla je glumica i ljutito napustila konferenciju, tvrdi gore pomenuti list.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Prpićeve, ali do objavljivanja ovog teksta nije odgovorila na SMS poruku.

Video: Anđelka Prpić uči da priča viceve: Poslušajte ovaj o plavuši brineti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    5. mart 2021 | 15:35

    Sta Vas zanima njen privatan zivot. Gledajte svoje.

  • Гаргамел

    5. mart 2021 | 16:03

    Требала је онда да новинарима достави списак питања као преЦедник 😂

  • Xyz

    5. mart 2021 | 18:06

    Kao javna ličnost ne može da izbegne da odgovara i na tzv. neprijatna pitanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA