≫ 

"Medo, srećan ti 10.038 rođendan. Ovo neobično biće sa planete Nibiru promenilo je moj život..."

Verica je simpatičnom porukom čestitala Veljku rođendan

  • 22
Veljko Kuzmančević, Verica Rakočević Veljko Kuzmančević, Verica Rakočević, Foto: A. Nalbantjan

Poznata modna kreatorka Verica Rakočević (73) čestitala je svom emotivnom partneru Veljku Kuzmančeviću 38. rođendan i to veoma zanimljivom porukom.

- Ovo neobično biće čija je duša stara hiljadu godina, sa planete Nibiru došao je i promenio moj život. Medo, srećan ti 10.038 rođendan i ostani još dugo na ovoj planeti da ih zajedno slavimo - poručila je Verica Veljku.

Zašto je baš ovim rečima Verica rešila da Veljku čestita rođendan, očigledno je razlog njihovo shvatanje zrelosti i starosti.

Verica je nedavno ispričala kako izgleda njen život sa suprugom Veljkom, koji je 35 godina mlađi od nje, a oboje su pokazali da im ta razlika u godinama nimalo ne smeta.

Ja sam prvo vreme bila jako ljuta, frustrirana, svađali smo se oko podele poslova, onda sam shvatila da se ne bismo svađali, da uzmemo ženu koja će to da radi, a on da se bavi igrarijama u ateljeu, a ja baštom. On voli ponekad da spremi ručak, to mu dopustim. Ja sam sada bila 15 dana u Njujorku, on nije izlazio iz kuće - ispričala je Verica za "Premijeru".

Inače, Nibiru ili Planeta X je hipotetička planeta koji se prema mišljenjima nekih istraživača nalazi na ivici Sunčevog sistema. Neki su tvrdili da će Nibiru 21. decembra 2012. godine izazvati kraj sveta tako što će se sudariti sa Zemljom i uništiti je, ali se to nije desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA