≫ 

Preplanula Kija malo šta prepušta mašti: Ovako krupan kadar njenog tela u bikiniju niste videli

Zbog provokativnih fotografija nižu se komplimenti na račun Kijinog izgleda

  • 95
Kija Kockar

Foto: ATA images

Popularna pevačica Kristina Kija Kockar trenutno uživa u Dubaiju, a fotografijama na kojima je u bikiniju "srušila" je društvene mreže.

Naime, Kristina je pozirala u bikiniju u bazenu, a zatim i na ljuljašci, dok ju je neko slikao otpozadi, tako da su svi njeni atributi u kadrovima, koje je objavila, bili u prvom planu.

Pevačica je mnoge oduševila zmijskim telom, a provokativni kadrovi iz Duabija privukli su veliku pažnju njenih pratilaca, pa se komplimenti na račun njenog izgleda zasluženo nižu.

"Ženo božija, šta nam to radiš?!", "Kija, imaš zmijsko telo", "Kako dobro izgleda", "Prezgodna si", "Kakva mačka", neki su od komentara.

Podsetimo, Kija se ranije u Dubaiju uslikala tako da su mnogi primetili skupoceni Roleks na njenoj ruci. Ona je isti sat nosila i na otvaranju druge sezone Zadruge, a u pitanju je model čija je cena na tržištu tada bila 15.000 evra.

Kijine provokativne fotografije iz Dubaija, ali i skupoceni sat na njenoj ruci (6. fotografija) pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA