Lazić pokrenuo stranicu "Darkova kuhinja" - evo kako pevač sprema svadbarski kupus

Kako ne može da peva zbog pandemije korona virusa, Lazić ima novi "biznis"

  • 2
Darko Lazić kupus Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Uradi sama

Popularni pevač Darko Lazić pokrenuo je novi biznis, a tom prilikom će zanitresovanima pokazati kako se hrani nakon što je smršao 88 kilograma.

Naime, Lazić je na svom Instagram profilu podelio da je otvorio profil pod nazivom "Darkova kuhinja", gde će objavljivati recepte.

- Zapratite novi profil i uskoro uživajte u divnim specijalitetima - napisao je pevač, a na novom profilu već ima dve odbjave.

- Prvi specijalitet, svadbarski kupus - stoji u opisu snimka na kom se vidi kako se specijalit krčka, a Darkov biznis već je izazvao veliku pažnju.

"Mogu li porudžbine?" "Kad nema svirke mora drugi biznis da cveta", "Svaka čast, samo nastavi tako", "Odličan domaćin", pislai su u komentarima ispod objave na profilu "Darkova kuhinja".

Inače, Lazić je navodno sa kumom pokrenuo još jedan bizinis. Oni su otvorili firmu koja se bavi izgradnjom zgrada i luksuznih apartmana po Srbiji, a ova investicija će ga koštati oko 300.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA