≫ 

Ceca i Anastasija otkrile svoje iskustvo iz salona čiju su vlasnicu optužili da je "unakazila žene"

Ceca i Anastasija nisu koristile Plazma pen tretman zbog kog su se žalile mnoge devojke

  • 7
Ceca i Anastasija Ražnatović, Naida Gadžo Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: Instagram/naidanaki, Instagram

Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović oglasile su se povodom optužbi da su u salonu, čije usluge su i one koristile, devojke i žene "unakažene", a jedna od njih je i nekadašnja rijaliti učesnica Naida Gadžo.

Naime, prvo je folk zvezda na Instagram profilu otkrila svoje iskustvo iz pomenutog salona, kao i kakve je usluge koristila, a zatim se oglasila Anastasija ističući da su ona i njene drugariice bile zadovoljne masažom.

- Moja porodica i ja nismo reklamirali usluge ulepšavanja u ovom salonu, koristili smo usluge masaže - brazilska maderoterapija pre godinu dana. Nisam reklamirala ništa drugo - napisala je pevačica.

- Tamo sam odlazila isključivo na maderoterapiju, masažu oklagijama sa kojom sam bila vrlo zadovoljna. Takođe, rado sam slala svoje drugarice na masažu i sve smo bile zadovljne postignutim razultatima. Sve što ima veze sa Plazma penom i užasnim posledicama koje su žene doživele u ovom salonu, nema nikakve veze sa mnom, niti sam ikada tu uslugu promovisala - napisala je Anastasija.

Podsetimo, Naida je istakla da zbog Plazma pen tretmana ima opekotine, a na svom Instagram profilu šeruje fotografije i navodna svedočanstva drugih žena koje se javljaju tvrdeći da imaju opekotine, kraste, ožiljke i slično.

Reč je o Plazma pen tretmanu, nehirurškoj proceduri za podmlađivanje koja pravi kontrolisana termička oštećenja na koži, a u cilju postizanja njene regeneracije.

Međutim, vlasnica salona kaže da prolazi kroz pakao zbog svega što se dešava, da Naida navodno "huška ljude protiv nje", te da će podneti tužbe protiv onih koji iznose neistine.

Video: Anastasija potpuno promenila imidž, šokirala fanove novom frizurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA