≫ 

Ponosna mama priredila bajku za naslednika: Aleksandra Prijović iznenadila sina za 2. rođendan

Aleksandar je odmah po buđenju počeo da otvara pregršt poklona, a sudeći po snimku, Živojinovići su uspeli da oduševe svog sina

  • 6

Pevačica Aleksandra Prijović danas sa suprugom Filipom Živojinovićem slavi najbitniji dan u njihovom životu, dan kada su dobili sina AleksandraAleksandra i Filip su tim povodom svoj dom uredili do najsitnijih detalja, tako da se njihov mezimac našao u pravoj bajci kada se probudio.

Ceo stan prekriven je raznim balonima, mahom u plavoj boji, a pored televizora nalazi se balon u obliku broja dva, što označava koliko godina danas maleni Aleksandar puni.

Osim dekoracije, brižna mama spremila je za svog sina posebne torte. Jedna je u obliku fudbalskog terena, sa igračima, dok je druga u obliku fudbalske lopte.

Aleksandar je odmah po buđenju počeo da otvara pregršt poklona, a sudeći po snimku, Živojinovići su uspeli da oduševe svog sina.

Pogledajte u galeriji detalje divnog dana u njihovom domu:

Aleksandra je sinoć objavila prvu fotografiju sa Aleksandrom, nastalu u porodilištu, koja do sada nije viđena, a rečima koje je uputila svom nasledniku raznežila je sve.

Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav... Danas je tvoj "dia dan", kako bi ti rekao, i jedva čekam da se probudiš, da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvas svećice... - počela je Aleksandra objavu.

Budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak, kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli - napisala je pevačica uz fotografiju.

Ispod emotivne Aleksandrne objve povodom drugog rođendana njenog i Filipovog sina, oglasio se i ponosni tata i u komentaru ostavio nekoliko emotikona srca. Takođe, ispod objave nizale su se čestitke, a među njima bila je čestitka od kume, glumice Jelisavete Orašanin, supruge košarkaša Miloša Teodosića.

Podsetimo, Aleksandra i Filip venčali su se 21. juna 2018 godine, sina Aleksandra dobili su naredne godine na današnji dan, 6. marta.  Nakon drugog rođendana malenog Aleksandra, 11. marta 2020. Aleksandra i Filip krstili su sina u Hramu Svetog Save u Beogradu, a pevačicu je sam čin krštenja bio jako emotivan i sve vreme je plakala.

Video: Prijovićka podigla sinčića uvis i pomogla mu da zakuca u koš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    6. mart 2021 | 11:27

    Sa 2 god. se baš iznenadio.... Verovatno dete nije spavalo celu noć čekajući jutro da vidi šta će se dogoditi.

  • Zena sa sela

    6. mart 2021 | 12:07

    Hahaha...mama spremila dve torte😂 Neka je malom srecan rodjendan❤

  • Kursumlija

    6. mart 2021 | 11:34

    Oce mama da budes fudbaler sine.Kad baba Brena plati dugove za struju da ima ko da ih izdrzava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA