≫ 

Ljupka Stević: "Imala sam problem kada sam snimala spot sa Snup Dogom!"

- Oni su ismevali nešto za šta sam se ja trudila dve godine - istakla je pevačica

  • 5
Snup Dog, Snoop Dogg, Ljupka Stević Foto: Profimedia/Suzanne Cordeiro/Shutterstock Editorial, Nikola Tomić

"Hejterski" komentari pogađaju mnoge javne ličnosti, a pevačica Ljupka Stević je sada i priznala kada ju je mržnja koju je osetila na društvenim mrežama najviše pogodila.

Naime, gostujući u emisiji "Magazin In", gošće emisije komentarisale su kako negativni komentari utiču na njih, kao i da im nije jasno čemu potreba za mržnjom.

- Samo onaj ko je nesrećan i nezadovoljan sobom kaže nešto kako bi povredio drugoga - rekla je voditeljka Marija Egelja.

Sanja Marinković se odmah nadovezala i rekla kako je to priča bez kraja, međutim Stevićeva je morala da ispriča kada su joj uvrede"hejtera"  teško pale.

- Čemu ta ljubomora među ljudima? Ja sam imala problem kada sam snimala spot sa Snup Dogom. Oni su ismevali nešto za šta sam se ja trudila dve godine. Mogu reći da su se oni sprdali sa mnom - rekla je Ljupka i dodala kako se sada već navikla i ne obraća više pažnju.

Podsetimo, Ljupka Stević je sa Snup Dogom snimila spot pre 6 godina koji je tada izazvao veliku pažnju, ali i mnogo komentara, a svi su polemisali koliko je novca izdvojila za ovu saradnju.

Da se neko drugi uhvatio za taj projekat sa Snupom, ne bi ga koštalo manje od pola miliona evra, jer je on jedna od najvećih zvezda - izjavila je pevačica tada za Star.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    6. mart 2021 | 18:31

    Pa ljudi su culi pesmu sa snup dogom i dalje se smejem kad se setim evo opet cu da je pustim🤣🤣🤣Nigde veze sa engleskim jezikom pesma je hit

  • Lolz

    6. mart 2021 | 19:42

    Pa kad i jeste za sprdnju xD

  • flota79

    6. mart 2021 | 20:28

    hahhah a kad si lomila automobile to je bilo ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA