Korejci "oduvali" Marijinu pesmu, ona se oglasila: "Ovo je najbolja verzija 'Molitve' koju sam čula"

Momci sa izuzetnim pevačkim sposobnostima otpevali su u pomenutom takmičenju baš "Molitvu" i oduševili Srbiju, kako pevanjem, tako i izgovorom našeg jezika

  • 27
Marija Šerifović, Fantom singer Marija Šerifović, Fantom singer, Foto: Nikola Tomić, Youtube/Mjesecev prah

Pesma "Molitva" Marije Šerifović  sa kojom je pobedila na Pesmi Evrovizije 2007. godine oduševila ne samo Evropu, već i čitav svet, a godinama kasnije, to su dokazali i momci iz jednog korejskog benda. Fenomenalnu izvedbu "Molitve" na korejskom pevačkom takmičenju videla je i Marija, koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

Naime, oni su se ovom pesmom predstavili u korejskom muzičkom šou-programu "Fantomski pevač" (Phantom Singer), koji se emitovao od 2016. do 2020. godine. U pitanju je bilo muzičko takmičenje, sastavljeno od četiri runde, gde je svaki pevač pevao solo, duet, tercet i na kraju se pojavljuju tri kvarteta i tada se bira pobednik emisije.

Momci sa izuzetnim pevačkim sposobnostima otpevali su u pomenutom takmičenju baš "Molitvu" i oduševili Srbiju, kako pevanjem, tako i izgovorom našeg jezika, što je Azijatima veoma teško jer naši jezici nemaju nikakvih sličnosti.

Marija se, čim je odgledala njihov nastup, oglasila i izrazila svoje oduševljenje njihovom izvedbom.

Kako je naglasila u objavi, zbog izvođačkih prava nije bila u mogućnosti da objavi snimak njihovog nastupa na svom Instagramu, ali je zato napisala predivnu poruku upućenu talentovanim Korejcima.

-Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija "Molitve" koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro - napisala je Marija.

Osim toga, Šerifovićeva je jednom od pevača uputila i privatnu poruku, koju je on sa oduševljenjem i nevericom objavio na svom Insta-storiju. U poruci je Marija takođe navela da je oduševljena njihovim performansom, a mladi pevač od uzbuđenja nije znao kako da reaguje, te je napisao "O, moj Bože".

Kako su Korejci briljirali na sceni pevajući "Molitvu", pogledajte u snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    7. mart 2021 | 13:45

    Za mene dokaz da su prave vrednosti trajne bez obzira na vreme u kome živimo.Kvalitet ne poznaje granice.

  • Sanja

    7. mart 2021 | 14:12

    Svaka čast

  • Esperaca

    7. mart 2021 | 17:33

    Kako se osjecam ponosno kad cujem kako ovi momci pjevaju.Bravo za Korejce i za Mariju.Sve lijepo spaja ljude ma gdje bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA