≫ 

"Otac i ja smo postali bliski posle tog tragičnog dana"

Andrej je pre izvesnog vremena ispričao da su on  i njegov tata postali bliži nakon dana koji je zauvek ostavio trag u njihovoj porodici

  • 0
Sanja, Andrej Ilic Andrej i Sanja Ilić, Foto: ATA Images

Muzičar Andrej Ilić, sin preminulog Sanje Ilića često je govorio da se sa ocem posebno zbližio nakon smrti majke Zlate.

Naime, Andrej je pre izvesnog vremena ispričao za magazin “Story”da su on  i njegov otac postali bliži nakon tog dana koji je zauvek ostavio trag u njihovoj porodici.

- Posle tog tragičnog dana, otac i ja postali smo bliži nego ikada i mogu slobodno reći da imamo savršen odnos. Više smo drugari, među nama se promenio taj klasičan otac–sin odnos, a imamo i ogromno poštovanje jedan prema drugom. Mislim da bi majka i na tu činjenicu bila veoma ponosna - rekao je on svojevremeno - rekao je Andrej i dodao:

- Na tom polju su se, rekao bih, naše uloge potpuno promenile, pa isključivo ja njega savetujem i zajedno smišljamo šta i kako treba da radi s njegovom muzikom. Mnogo toga novog sprema i prosto ne može da se odluči šta će pre, pa onda ja pokušavam da ga usmerim na tok projekta iz nekog mog iskustva u savremenoj muzičkoj industriji.

Podsetimo, danas, 7. marta 2021. godine preminuo je muzičar i frontmen grupe "Balkanika" Aleksandar Sanja Ilić od posledica kovida 19.

Aleksandar Sanja Ilić bio je srpski arhitekta, kompozitor i muzičar, rođen je 27. marta 1951. godine u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA