Ana Bekuta primetila da teško diše, pa rešila da smrša: "Kad može Mrka, mogu i ja!"

Njen partner Milutin Mrkonjić, odigrao je važnu ulogu u celoj priči i bio joj je podrška sve vreme

  • 0
Zvezde Granda, Ana Bekuta Ana Bekuta, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta primetno je smršala i time zaintrigirala mnoge žene na koji način joj je to pošlo za rukom, a sada je ona i otkrila tajnu gubitka viška kilograma.

Naime, pevačica je dala odgovor na to pitanje, otkrivši pritom i sve ostale detalje transformacije koja bez snažne motivacije ne bi bila moguća.

- Petog februara ove godine, eto pamtim i datum, rešila sam da se uhvatim u koštac sa kilogramima - u najvećoj meri, iz zdravstvenih razloga. Primetila sam da teže dišem, da me guše kilogrami - ispričala je Ana koja je pre dijete imala povišen holesterol i hipertenziju.

- Radovalo me je to što publika meni nije zamerala višak. A ja nisam patila zbog toga, prosto nisam imala ni vremena da se na taj način obraćam sebi u ogledalu jer bilo je mnogo posla - istakla je Bekuta koja je poručila da joj ni porodica nije sugerisala da treba da oslabi jer je ona "svojim najbližima uvek lepa".

Njen partner Milutin Mrkonjić, odigrao je važnu ulogu u celoj priči i bio joj je podrška sve vreme.

- Milutin je pre mene oslabio i on je zapravo, jednim delom, bio moj motiv. Razmišljala sam: “Kad može on, mogu i ja". Njegov način bio je da prepolovi porcije - naglasila je Ana za Blic ženu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA