Mirka Vasiljević: "Na Kipru mi se život svodio na SMS poruke, a ovde mi je kao u Diznilendu"

Glumica se sa porodicom vratila u prestonicu Srbije gde su je dočekale nove mere zbog pandemije

  • 3
Karići svadba

Mirka Vasiljević, Foto: Nikola Tomić

Glumica Mirka Vasiljević ispričala je kako joj nove mere koje su stupile na snagu počevši od subote, od 12 časova i traju do ponedeljka ujutru zbog skoka broja zaraženih koronavirusom, uopšte ne smetaju.

Naime, glumica je navikla i na mnogo oštrije, dok je donedavno živela na Kipru zbog angažmana koji je imao njen partner, fudbaler Vujadin Savić. 

- Pre tri nedelje sam se sa decom vratila u Srbiju preko noći. Vujadin više ne igra na Kipru, sada je u Ljubljani. Bukvalno se vratili neplanirano u Beograd - otkrila je glumica.

- Ovde se osećam kao u Diznilendu, bez obzira na to što je za vikend skoro sve zatvoreno. Tri meseca sam provela na Kipru i iskreno, naviknuta sam na mnogo oštrije mere - rekla je Mirka za Nova.rs i dodala:

- Život mi se svodio na SMS poruke, odnosno morali smo da šaljemo poruke za dozvolu da li smemo da izađemo negde i krećemo se u toj opštini. Ukoliko bi se zadržali duže od tru sata, kazne su jako velike. Nije bilo prekršaja. Tamo ništa nije radilo osim marketa i apoteka. Išla sam dnevno i po tri puta u supermarket samo da bih izašla napolje i ne budem u kućnoj rutini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    8. mart 2021 | 08:22

    Imao sam odredjene "predrasude" kad je ova zena u pitanju !! Priznajem.. Ali sam tokom godina shvatio da je i dobra supruga.dobra majka i dobra glumica !!

  • Tanja

    8. mart 2021 | 07:12

    Divna ,dobra, lepa nasa Mirkica , da je Bog cuva.

  • Draga ,

    10. mart 2021 | 01:54

    Divna Mirka,vredna, sa ozbiljnim vrednostima i kvalitetnim poredkom vrednosti.Sretno i njoj i porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA