Bogdan raspametio Cecu poklonima za 8. mart, a tek da vidite kako mu pevačica tepa

Ražnatovićeva je od dečka dobila pregršt romantičnih, ali i slatkih poklona

  • 7

Folk zvezda Ceca Ražnatović za 8. mart od svog dečka Bogdana Srejovića dobila je sladak i romantičan poklon koji je raznežio pevačicu, ali i oduševio mnoge.

Naime, Bogdan je Cecinu vilu ispunio predivnim buketima, a poklonio joj je i slatke poslastice, krofne, kao i tortu sa crvenim fondanom u obliku srca. Pevačica se pohavlila da joj je sa partnerom svaki dan 8. mart, a snimila je znak pažnje koji je na Dan žena dobila od njega i sve to podelila sa svojim praticima na Instagramu.

- Meni je svaki dan 8. mart. Hvala, bebo. Srećan 8. mart - poručila je pevačica otkrivši kako peva svom dečku.

"Ceco, imaš divnog dečka", "Kako je samo Bogdan pažljiv", "Ceca je prava srećnica pored ovakvog džentlemena", "Ne zna se koji poklon je leši, definitivno su slatkiši najslađi", neki su od komentara.

Podsetimo, Ceca i Bogdan uživaju u emotivnoj vezi su nekoliko meseci. Pevačicina deca, Anastasija i Veljko Ražnatović oduševljeni su izborom svoje majke, a Bogdanova ćerkica Iskra se odlično slaže sa folk zvezdom. Bogdan je često gost vile Raznatovića, a sa pevačicom i svojom ćerkom nedavno je bio na Kopaoniku.

Kako izgleda Cecin poklon od Bogdana za 8. mart pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku, gde možete videti zajedničke fotografije pevačice i njenog partnera.

Video: Ceca i Bogdan planinu zamenili romantičnim ambijentom: Evo gde sada uživa popularni par

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA