Zorica: Rekla je da više nikad neću ući u njenu kuću! Suzana: Nikad to nisam rekla, taman posla!

Pre šest godina, nakon što je otišla iz Granda, Zorica je imala zamerke na postupke Brene i Saše, ali i izjavu Popovićeve supruge

  • 7
Zorica Brunclik Suzana Jovanović

Foto: ATA Images, Telegraf

Muzička zvezda Zorica Brunclik nakon šest godina ponovo se pojavila u Grandu, kao gost emisija "Zvezde Granda - Specijal" i "Nikad nije kasno", a mnogi još pamte njene izjave nakon odlaska iz žirija Zvezda Granda.

Naime, nakon prekida saradnje sa Grandom Zorica je u jednom intervjuu, pored Saše Popovića i muzičke zvezde Lepe Brene, spomenula i Popovićevu suprugu Suzanu Jovanović

Radi se o sledećoj Zoričinoj izjavi, odnosno odgovoru na pitanje da li razgovara sa Brenom i Sašom:

- Kako da razgovaram sa nekim ko me nije udostojio da mi kaže "doviđenja"?! Kako da razgovaram ako oni mene ne vide jer sam za njih mrtav čovek koji hoda. Ma niko mi nije rekao: "Crne ti oči u glavi!", a kamoli plave. Ni Brena, ni Saša. Stojim iza toga! Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla: "Ona nikad više u moju kuću!" Tu neko više govori o sebi nego o meni - istakla je Zorica 2015. godine u velikom intervjuu koji je tada dala.

Sada smo tim povodom pozvali Suzanu, ali ona je za naš portal ljubazno istakla da nikada nije izgovorila ono što je pevačica tada citirala.

- Nisam to nikada rekla, taman posla! Zoricu obožavam, njene pesme, volim to što ona radi, ona je zaista velika zvezda, sve najlepše mislim o njoj i nemam zaista ništa protiv Zorice Brunclik - rekla je Suzana za Telegraf JETSET.

Popovićevu suprugu pitali smo kada se poslednji put čula i videla sa Zoricom.

- Ne znam tačno, davno. Kad je otišla iz Granda, posle se nismo ni videle. Svako je radio svoj posao, sasvim normalno - rekla nam je Suzana.

Na osnovu onoga što je Zorica izjavila, pitali smo Suzanu da li bi i da li će pozvati koleginicu da bude gost u njenoj kući.

- Naravno, uvek, kao što bi i ona mene pozvala da budem njen gost u njenoj kući - odgovorila nam je Sašina supruga.

Video: Zorica Brunclik primila vakcinu protiv korone i najavila koncert u Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    8. mart 2021 | 16:57

    Kolilo lazno slarkih reci, sujete i prvrtljivosti na ovoj estradi. Zarad interesa. Fuj! Ne znam samo kako se sami sebi ne ogade.

  • Dusica

    8. mart 2021 | 18:52

    Sve žene, ako imaju sreću da ostare, budu babe ali iza njih ostaje minuli rad...karijera koja je nesporna kada je reč o Zorici Brunclik , makar sa roze kosom, a ako joj se cefne može i neka druga boja.

  • Komšija 🇲🇪

    8. mart 2021 | 18:13

    Nije mi jasno što ćera neku babu da se ofarba u rozu boju !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA