Bekuta neviđenom slikom iz mladosti izazvala lavinu komentara: Ovoj devojčici su hteli da biraju put

Ona je sada jedna od najpoznatijih i najuspešnijih pevačica

  • 2
Ana Bekuta Foto: Nikola Tomić

Poplarna pevačica Ana Bekuta svojom starom footgrafijom, na kojoj bi je malo ko prepoznao, poslala je snažnu porku ženama za 8. mart i motivisala mnoge dame.

Naime, pevačica je istakla da ona, kao i mnoge žene, bila među onima kojima su drugi hteli da biraju životni put, međutim, ona je, kao i mnoge druge žene uz svoju hrabrost i snagu uspela u onome što je danas.

- Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih menjale su istoriju. Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspesima, žrtvi, revoluciji - počela je Bekuta.

- Ipak današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi - napisala je Ana.

- Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali. Srećan nam naš dan, hrabre moje lavice! Volim vas! - zaključila je pevačica.

"Ne dajte na sebe, žene", "Bravo, Ana. Volim te!", "Ovo je najlepša poruka koju sam pročitala povodom Dana žena", "Bravo, drago mi je da ste se izborili sa vetrenjačama i da ste danas ono što jeste", neki su od komentara ispod Bekutine objave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ffm

    8. mart 2021 | 17:35

    Zena koja se za svoje godine veoma dobro drzi a dok je bila mladja bila je jedna od najatraktivijih pevacica !

  • Xyz

    9. mart 2021 | 00:23

    Voleli je ili ne, bili njeni fanovi ili ne, jedno je sigurno, prelepo peva, a kao mlada bila je prelepa. Bravo Ana (Nado)!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA