Marko ponovo očarao Lunu za njen rođendan: "Kada pomislim da ne možeš bolje, ti me iznenadiš"

- Meni svakodnevno dokazuješ koliko sam srećna, ne samo danas, i jedva čekam novi život sa tobom koji nam dolazi - napisala je Đoganijeva

  • 79
Luna Đogani, Marko Miljković Luna, Marko, Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani Marko Miljković već nekoliko dana borave u Dubajiu, a trudna Luna porslavlja 25. rođendan.

Naime, Marko je za nju spremio nekoliko  iznenađenje, a najlepše je sačuvao za kraj, te ju je odveo na vrh Burž Kalife kako bi uživali u ručku i pogledu.

Luna se sve vreme oglašavala na svom Instagram profilu, gde nije krila sreću i oduševljenje, kao ni ljubav prema svom partneru.

Ona je pokazala verenika Marka kako uživa u obroku, a onda nazdravila povodom svog rođendana.

- Predivan 25. rođendan, moram da se zahvalim mom mužu Marku za sve što je organizovao, ceo put, ovo veče i svaki dan. Kada pomislim da ne možeš bolje, ti me iznenadiš. Meni svakodnevno dokazuješ koliko sam srećna, ne samo danas, i jedva čekam novi život sa tobom koji nam dolazi. Volim te - napisala je Luna.

Podsetimo, roditelji Anabela i Gagi Đogani javno su joj čestitali rođendan, emotivnim porukama, a Lunine pratioce dirnuo je snimak na kom Đoganijeva u pesku iscrtava ime svoje ćerkice - Mia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA