≫ 

Prija i Filip za svog naslednika priredili pravu bajku: Svečano proslavili rođendan sina Aleksandra

Aleksandra je podelila atmosferu iz igraonice, a sve je podsećalo na pravi raj za decu

  • 1
Knjiga o dzungli, aleksandar, Prijovic

Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic

Sin pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, Aleksandar Živojinović, 6. marta napunio je dve godine, a nakon velikog slavlja u domu Živojinovića, roditelji su rešili da mu prirede bajkovitu proslavu u igraonici za decu.

Naime, Aleksandra je podelila atmosferu iz igraonice, a sve je podsećalo na pravi raj za decu sa šarenim balonima, palmama i figurama divljih životinja iz "Knjige o džungli".

Stolovi za goste bili su dekorisani u skladu sa motivima iz pomenute bajke, a to je i oduševilo prisutnu gošću modnu blogerku Zoranu Jovanović poznatiju kao Zorannah, te je i ona podelila fotografiju na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Prijovićka je nedavno otkrila detalje o svom nasledniku.

- Ko zna šta bi bilo da sam nastupala, snimala. Radila bih, putovanja... Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene - rekla je ona i dodala:

- Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam (smeh). Ja sam mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije kod mene trenutno, moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela. On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući. On je imao temperaturu, ja sam odmah pomislila da je kovid, ali vadili su mu krv, CRP je bio malo viši, upala je bila neka izgleda, ja sam se odmah uplašila, ali hvala bogu ništa - izjavila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anđela

    9. mart 2021 | 01:41

    Boje da je priredijo još jednu bebe kad ima mogućnosti za troje minimum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA