≫ 

Mustafa tužio Eminu? "Sinove ostavlja s dadiljama dok ona putuje i vreme posvećuje kozmetici"

- Sandal je u tužbi naveo da je Emina nemarna majka, jer sinove ostavlja s dadiljama, dok ona putuje i sve vreme posvećuje kozmetičkoj liniji. Zato hoće da joj uzme starateljstvo - rekao je izvor

  • 9
Emina Jahović, Mustafa Sandal

Emina Jahović, Mustafa Sandal Foto: ATA Images, Instagram/mustafasandal24

Pevačica Emina Jahović je nedavno tužila bivšeg supruga, pevača Mustafu Sandala, jer nije platio alimentaciju za sinove 26 meseci, nakon čega je on navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad Jamanom i Javuzom jer je "nemarna majka", tvrdi Informer.

Turski pevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao da o mališanima umesto majke brinu dadilje.

- Mustafa je poludeo kada mu je stigla Eminina tužba za neisplaćene alimentacije. On je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega! Emina mu od tad nije tražila ni evro, ali je nedavno presekla, tužila ga i o tome govorila za medije - rekao je neimenovani izvor za pomenuti list i dodao da bivši supružnici razgovaraju samo preko advokata.

- Mustafa ne želi nikakav kontakt sa Eminom, pa je rekao advokatu da hoće i on nju da tuži. Sandal je u tužbi naveo da je Emina nemarna majka, jer sinove ostavlja s dadiljama, dok ona putuje i sve vreme posvećuje kozmetičkoj liniji. Zato hoće da joj uzme starateljstvo - dodao je izvor.

Pevačica nije želela da potvrdi ni demantuje ove navode, ali je na temu njihove relacije i neisplaćenih alimentacija izjavila da je "tužno što posle toliko godina imaju takav problem".

- Zakon u Turskoj ozbiljno štiti ženu, zato je dobro što se sve dešava ovde u Turskoj, a ne u Srbiji. Valjda ćemo se na kraju dogovoriti - rekla je Emina.

- Osim alimentacije, Mustafa nije platio ni troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, što su takođe njegove obaveze, zaključene dogovorom koji su imali kada su rešavali pitanje alimentacije i troškova - rekao je nedavno izvor za Telegraf JETSET.

- Tu je i zdravstveno osiguranje dece, koje Mustafa, kako Emina kaže, takođe ne reguliše - dodao je naš sagovornik.

Kako kaže naš izvor, Mustafa je trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra).

Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na meneTrebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno - rekla je pevačica nedavno za "Stori".

Video: Emina o koroni: Mislim da ovo nije virus, nego otrov, volela bih da mogu da osetim miris i ukus kafe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    9. mart 2021 | 12:02

    Ovaj verovatno i nije pravi turčin. Oni decu otmu i ne puštaju kod majke. Ovog deca i ne zanimaju.

  • Znam takve

    9. mart 2021 | 14:04

    To je nova moda, da zene hoce da zive i izgledaju potpuno isto kao kada su bile devojke i uspeva im uz pomoc dosta para. Al nisu onda trebale ni da rode decu. Sve im drugi rade i oko kuce i oko dece. Tuzno!

  • Невена

    9. mart 2021 | 13:47

    Шта је сада ово ? Хоће ли заратити Рашка и Турска? 😂😂😂😂😋😀😋😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA