"Poklonite mi pehar za najveću grešku, budalu u univerzumu": Goca Tržan otvoreno o Ivanu Marinkoviću

- Kad muškarci žive sa tobom u kući, tek onda vidiš ko su i šta su - ispričala je Goca

  • 14
Ivan Marinković, Goca Tržan Goca Tržan, Ivan Marinković, Foto: A. Nalbantjan, ATA Images

Pevačica Goca Tržan se osvrnula na svoj prvi brak, sa Ivanom Marinkovićem, koji se nakon nekoliko godina neslavno završio.

Nakon što je Tanja Savić otvorila dušu o problemima sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je njihove sinove odveo u Australiju, Goca se prisetila braka sa Ivanom, te navela da smatra da joj je to bila velika greška.

- Ja sam rekla mojim prijateljima, kad hoćete neki poklon da mi spremite za nešto, smislite neki pehar, i da imaju neke kugle go**na unutra i da mi se dodeli za najveću grešku, za najveću budalu u univerzumu. Ovo su mlade devojke, greške ih tek čekaju, kroz jedno razočarenje će sigurno proći. Dok džak soli sa nekim ne pojedeš, ništa ne znaš. Kad muškarci žive sa tobom u kući, tek onda vidiš ko su i šta su - ispričala je Goca u emisiji  "Ami Dži šou".

Podsetimo, pevačica je u braku sa Ivanom dobila ćerku Lenu, a nakon toga udala se za sadašnjeg supruga Rašu Novakovića, sa kojim je u srećnom i skladnom braku.

Sa Marinkovićem godinama unazad nema nikakvu komunikaciju, a našli su se i na sudu, zbog toga što nije plaćao alimentaciju za njihovu ćerku Lenu.

Video: Novogodišnja magija Goce Tržan: Pevačica otkrila kako je ukrasila svoj dom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Godine se vide

    10. mart 2021 | 13:23

    Jadna, misli da joj je ovaj drugi bolji izbor? Žena ne zna da izabere partnera, emotivno glupa, tačka.

  • Nele

    10. mart 2021 | 13:22

    Ti njega prevarila i sad ti nije bio dobar.

  • Vesns

    10. mart 2021 | 16:44

    A dobar ti je dok ti salje novac svakog meseca,sto si mu preko hipoteke oduzela stan njegovuh rodutelja,sto si ga iskoristila da ti napravi dete a sad mu ne dajes godinama da vidi svoje dete. On mora redovni da ti salje alimentaciju ali ne mora da vidja dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA