O lapsusu Milene Plavšić bruji internet: "Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene..."

Pevačicine reči mnogi su okrenuli na šalu

  • 6
Milena Plavšić Milena Plavšić; Foto: Marko Jovanović

Srpska pevačica poreklom iz Bosne Milena Plavšić (65) jedna je od najvećih obožavateljki srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Naime, ona ne propušta ni jedan njegov meč, a posebno je bila oduševljena što je Novak i zvanično postao rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste - 311.

Milena ni po koju cenu nije želela da propusti ovaj događaj, pa je tako među prvima došla ispred Novakovog restorana, gde su se doček i žurka i odigravali.

Ona nije krila svoje oduševljenje Đokovićevim uspehom i istakla je da po svaku cenu želi i lično da pozdravi Noleta, kao i da napravi zajednički selfi sa njim.

- Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam - započela je Milena.

- Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene - napravila je lapsus i postala izvor smeha mnogih na društvenim mrežama.

Milenina misija je uspešno okončana, jer je ona uspela da uđe u Novakov restoran, a kasnije i da se u gomili približi Novaku i da se na brzinu uslika sa njim i tako ostvari svoju veliku želju.

"Carska fora", "Hahah genijalan lapsus", "Mislim da nije želela to da kaže", "Pa ovo je vrh hahaha", glasili su komentari na društvenim mrežama nakon Mileninog lapsusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. mart 2021 | 17:25

    Pa sta ako nije lapsus, mozda je zeni stvarno to najveca sreca posle smrti muza. Nije ona mislila da je sreca sto joj je muz preminuo, nego nije imala srece posle smrti

  • Ina

    10. mart 2021 | 20:21

    Milena je divna zena Naravno da je lapsus Bas mi je drago da joj se posle nesreće desilo nešto lepo

  • Žena

    10. mart 2021 | 20:43

    A gde je tu lapsus? Žena iz srca priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA