≫ 

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić čekaju drugo dete: Saznali pol bebe, pa se od sreće zagrlili

Ivana i Danilo imaju sina Filipa koji se raduje što će dobiti brata ili sestru

  • 0

Streljačica Ivana Maksimović i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić, čekaju drugo dete, a ponosni roditelji sada su otkrili kog pola je njihova beba.

Ivana je na društvenoj mreži Instagram podelila srećne vesti, a pored roditelja, zbog proširenja porodice i što će dobiti brata ili sestru, presrećan je i njohov sin Filip.

Naime, na snimku su Ivana, Filip i Danilo otvorili kutiju iz koje su izašli plavi baloni, što znači da če porodica Anđušić biti bogatija za još jednog dečaka.

- Idemo ponovo... Ko se najviše obradovao polu deteta! Osećaj me često ne vara, ali ovog puta me je zaista ostavio bez teksta! - napisala je Ivana uz snimak, a u komentarima nizale su se čestitke.

Podsetimo, Ivana  i Danilo venčali su se 2015. godine i važe za jednan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a prvo dete, sina Filipa dobili su 8. novembra 2018. godine. 

Snimak kojim su Ivana i Danilo otkrili pol drugog deteta, pogledajte u videu na početku teksta, a fotografije u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA