Gavrilović ženu prevario sa Milijanom, ona se oglasila: "Svako nosi svoj krst, neka mu je na čast"

- O devojci kojoj čak ni ime ne znam, poručila bih da mi je žao nje, i da što pre treba da se hospitalizuje - rekla je Marina

  • 8
Ivan Gavrilović, Milijana Bogdanović Ivan Gavrilović, Milijana Bogdanović, Printskrin/TV Happy

Pevač Ivan Gavrilović trenutno boravi u vili "Parova", odakle je javnost šokirao tako što se upustio u vezu sa Milijanom Bogdanović.

Sada se oglasila njegova supruga Marina Gavrilović, koja je istakla da se ona nije razvela i da će popričati kada on izađe iz rijalitija.

- Svi znaju da se ja ni za jedne novine ne oglašavam i da nikom nikada nisam dala izjavu povodom Ivanovog učešća u “Parovima”. Sada ne mogu da ostanem imuna i da ćutim- započinje Marina.

- On može da radi šta god poželi do određene granice, ja se nisam razvela i dalje smo u braku jer se ove stvari ne rešavaju preko rijalitija, nego u četiri oka. On ima 52 godine i nije dete, vrlo svesno radi to što radi. Njemu i toj devojci, kojoj ni ime ne znam, želim svu sreću, pa makar i da sve ovo bude samo igra. Ali, ako nije čekam da izađe pa ćemo videti šta I kako dalje – govori Ivanova supruga za Informer i nastavlja:

- Ivan jako dobro zna u kakvom su mu stanju roditelji, kakve ih je ostavio kod mene i ko vodi računa o njima. Otac mu je operisan jako je loše, nosi kateter i pelene. Majka mu je doživela moždani udar, a ujak mu je preminuo pre nekoliko dana od posledica korona virusa. Svako nosi svoj krst i njemu na čast ako sve ovo svesno radi, ja sam pred Bogom čista, a on ne znam kako može mirno da spava - nastavlja Marina.

- O devojci kojoj čak ni ime ne znam, poručila bih da mi je žao nje, i da što pre treba da se hospitalizuje! Kako može uopšte spominjati "neku" Marinu o kojoj ništa ne zna, a da ne pričamo o njenom rečniku i težini reči, tačnije kada nekog kuneš. Što bi rekli oprosti joj, Bože, ne zna šta čini! Ona danas - sutra treba da ima porodicu, a sa ovakvim ponašanjem teško da se to može ostvariti.

-Ivanu ću porčiti samo jedno: “Nikad ne zaboravi da postoji i život posle rijalitija” – zaključila je Marina.

Video: Gastoz se oglasio nakon privođenja u Parovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    13. mart 2021 | 01:33

    Ovaj Ivan propao skroz, sta sve radi zbog para, uzas...a Milijana, klasika, furala pricu sa dedom da bi se probila, i sad radi sta hoce...takticki.

  • Maja

    13. mart 2021 | 09:37

    Ivan to radi ceo život,pa svi se sećamo njegovi afera,samo sto je sada javno.

  • Lida

    13. mart 2021 | 08:37

    Steta sto Gavrilo nije bio svestan kakvu zenu ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA