Vreme čitanja: oko 3 min.

Voditeljku je partner ostavio pred porođaj: "Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega..."

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali - rekla je Dragana

  • 7
Dragana Katić, Nikad Nije Kasno, Finale Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Dragana Katić svoje sinove, blizance Bojana i Bogdana, podizala je sama, jer ju je partner, koji je premino pre dve godine, ostavio pre podođaja.

Dragana je istakla da se trudila da njeni sinovi imaju korektan odnos sa ocem, a neretko je, kako je rekla, plakala zbog svega što joj se desilo.

- Nije ni prema meni ni prema deci loša postavka stvari. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to je bilo. To smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema - počela je priču voditeljka.

- Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla. Misija moje životne priče je bila ta da pomognem ženama. Ja smatram da javna ličnost sa kojom neki pokušavaju da se identifikuju, neki vas vole, neki ne - ispričala je ona.

- Smatram da je misija javnih ličnosti da podele svoja iskustva i da nekim ljudima pomogne, u ovom slučaju da se pomogne ženama da se odvaže i uđu u priču za neka svoja prava. Zaista se mnogo žena javljalo, ali one su konkretno od mene tražile savet kako to pravno da uobliče, kako da se obrate advokatu - rekla je Dragana i dodala:

- Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. "Suze su okej" - što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović, tu nema govora. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam srećna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U poslednje vreme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati deo svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe.

Dragana sa finansijama nikada nije imala problema, do trenutka kada je izostala novčana podrška bivšeg supruga.

- U detinjstvu, tokom studiranja, na početku karijere nisam imala problema sa finansijama, ali smo moja deca i ja prošli jedan veoma izazovan finansijski period. Gledano sa ove tačke na kojoj se sada nalazimo, to nam je najviše pomoglo kako da oni sazru, tako i ja da sebi dokažem da mogu sa svime da se izborim u životu. Pristalica sam da sa decom treba sve da delim, sva saznanja, ono što se dešava u životu, tako je i taj period bio podeljen - rekla je voditeljka.

- Naučila sam ih da izađu napolje i da se ponašaju među ljudima tako da im kažu: "Blago tebi", a sa prijateljima da dele istinu. Naučila sam ih da stvore štit i odbrane se od nepristojnih pitanja. Preponosna sam na to kako smo iz toga izašli i što sam shvatila kakve ljude imam oko sebe. Beskrajno ih volim i beskrajno sam im zahvalna - ispričala je Dragana.

- Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nije bilo toliko teško objasniti. Dok su oni bili mali, razgovori su trajali po tri, četiri sata, ali kasnije je bilo potrebno sve manje i manje vremena, oni su sami videli - rekla je voditeljka.

- Nisam im pričala bajke, nisam lagala. Oni su sada zreli momci, sa skoro 23 godine uspešni u svojim profesijama, u svom školovanju. Izuzetno obrazovani momci. Osim toga što ih volim najviše na svetu, znaju i da ih nikada nisam lagala. To je najlepša moguća stvar koja može da se dogodi između roditelja i dece - zaključila je Dragana za portal "24Sedam".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. mart 2021 | 14:13

    Čovek je bio oženjen. Toliko!

  • TOLE

    14. mart 2021 | 11:34

    Suze su najbolji drugari, svako ima svoju zvijezdu, neko bolju a neko zlocestu. Dragana velika dama, heroj, svaka cast i mnogo pozzzz

  • Sofi

    14. mart 2021 | 21:50

    Ne razumem zene koje rode sebi, a posle traze da i onaj koji nije hteo ima obaveze. Najgore je kada deca znaju da ih otac nije hteo. Bzvz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA