Svi su uživali u pogledu na Anastasijino telo na Maldivima: Svi vreli kadrovi na jednom mestu!

Pevačica ima zanosnu figuru koja je očarala sve

  • 14
raznatovic anastasija Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražatović do pre nekoliko dana baškarila se na Maldivima, a njeni vreli kadrovi usred zime nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Anstasija je svojim fanovima putem društvenih mreža pokazala delić atmosfere sa odmora, a zbog fotogrfaija i snimaka u minijaturnom bikinijima, mnogi pripadnici jačeg pola obradovali su se njenom putovanju.

Ražnatovićeva je promenila nekoliko bikinija koji su različitg korja, a mlada pevačka zvezda u svakom od njih izgleda fenomenalno, pa ne čudi što su njeni kadrovi sa putovanja zapalili društvenre mreže.

Anastasija se mokra i preplanula fotografisala u razmim pozama, a čak se i nekoliko puta snimala u ogledalu, dok je na sebi imala minijaturni kupaći kostim. Ona se nije libila ni da zumira svoje telo, a što i ne bi kada izgleda odlično.

Mnogi ne mogu da se odluče koje Anastasijino izdnaje sa egzotične destinacije je najbolje, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte sve pevačicine kadrove sa Maldiva, pa nam pišite kako vam se dopada.

Video: Anastasija u bikiniju zavrckala uz poznati hit Ane Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    14. mart 2021 | 14:05

    Mlada je, nije se porađala, a pritom mnogo izoperisana i jos ima materijalna sredstva za negu i razne tretmane. Pa onda i nije nesto posebno, pored svega toga!

  • Marko

    14. mart 2021 | 14:43

    Obicno iritantno deriste kao i cela ta njena generacija sto zivi na instagramu.Pozeri obicni...

  • Radica

    14. mart 2021 | 13:41

    Toliko estetskih zahvata,grudi,botoks,usta,zubi,jagodice,obrve,NOS,fileri....a opet nista posebno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA