"Nekoliko puta sam sebi hteo da oduzmem život": Gastoz otvoreno o depresiji i suicidnim mislima

- Bio sam u depresiji i hteo sam sebi nekoliko puta da oduzmem život i to je bilo jako zanimljivo - rekao je Nenad

  • 6
Snimanje emisije Amig Show

Nenad Marinković Gastoz, Foto: ATA Images

Rijaliti-zvezda Nenad Marinković Gastoz otkrio je da se borio sa depresijom i da je nekoliko puta sebi hteo da oduzme život. 

Iako je uvek nasmejan i pozitivan, malo ko zna da se borio sa brojnim poteškoćama, pa i depresijom. On je sada ispričao da je nakon smrti majke prolazio kroz najteži period u životu i da je često razmišljao da digne ruku na sebe. 

- Bio sam u depresiji i hteo sam sebi nekoliko puta da oduzmem život i to je bilo jako zanimljivo. To je bilo baš kada je mama preminula, to je bio baš težak period. Trebalo mi je vremena da se malo saberem, iako sam ja radio, izlazio i pio. Sve sam radio kao što inače radim, a zapravo je to bio samo izgovor da pobegnem od toga. Onda sam shvatio da ne možeš da pobegneš od toga, već da moraš da se suočiš sa tim. Svaki put kada sam u zgradi ili na nekom spratu, i ako postoji neki balkon ili neka terasa, uvek kad sam izlazio na tu terasu, ja sam hteo da skočim. Bio sam iz fazona daj bre tebra, zašto živiš? U tom trenutku nemam devojku, umrla mi mama, imam par hiljada evra dugova, nemam nikakvu pesmu. I ja stojim i razmišljam da l’ da skočim, da l’ da ne skočim? Idiot, razmišljanje jednog bespomoćnog bića, slabića - rekao je Gastoz za Mondo.

Gastoz objašnjava kako se izborio sa mračnim mislima, pa je otkrio i da su prijatelji njegovo stanje shvatali olako i neretko mislili da se šali!

- Imao sam neku žurku u Švajcarskoj. Dovukao sam pola kluba posle mog nastupa na after u hotel, i mnogo je bilo dobro. Ujutru kad sam ustao da se istuširam i sve, krst koji sam imao je bio polomljen na pola. Bukvalno kao da ga je neko mačem isekao. Tad sam se uplašio, i posle se totalno smirio i shvatio da to što su te mračne misli meni dolazile u glavu je zato što sam hteo da bežim od nečega. Ne znam od čega, ali shvatio sam da se od problema ne beži, i da je to nešto najgore što sam mogao sebi da uradim, a to je da sam sebi oduzmem život. To je tako moglo da ispadne sebično sa moje strane. Posle toga, ko god da je imao neke padove, ja sam te ljude namerno prisiljavao da pričaju da bi došli do njihovog problema. U mom slučaj mnogi su znali, ali su to laički prihvatili. Ja sam njima rekao: ‘Ljudi ubiću se!’, a oni su mislila da se šalim! - ispričao je Nenad.

Popularni rijaliti-igrač je govorio o svom učešću u rijalitiju, pa otkrio da li misli da se "prodao"! Prvi put je objasnio do detalja kako je uspeo da pobegne iz rijalitija.

- Bio je 14. februar. Ulaze momci i nameštaju bend, sve kako treba. Ja pitam režiju da mi daju da obavim jedan poziv, pošto je 14. februar, Dan zaljubljenih, da čujem Naidu. Čuli smo se, rekla je da je kod Požgajeve žene, da su zajedno u stanu i da nas prate, pošto je i Požgaj tad bio u rijalitiju. Onda sam pitao Požgaja gde živi, on mi je rekao, onda sam ja njemu rekao da imam plan. On je rekao kakav plan? Ja sam mu rekao da bežim večeras! On kaže gde bežiš, ja kažem da idem da kažem mojoj ženi da je volim! Ja mu kažem, sad kad se završi žurka u pola tri, otvoriće se kapija, jedno obezbeđenje je uvek na vratima, drugo je sa bendom. Dok se oni budu pakovali, ja ću da uzmem kaput, uzeću šešir i naočare od nekog lika, i uzeću ove dve torbe od zvučnika, i probaću da izađem. Ako me vrate, vrate me. Ako prođem, prošao sam - prepričao je Gastoz sled događaja i nastavio:

- Samo sam krenuo, ja sam jedno obezbeđenje prošao, drugo sam prošao, izlazim napolje, a pošto dugo nisam bio napolju, oni su postavili neka magnetna vrata gde je bilo još jedno obezbeđenje na koje ja nisam računao! Strah me je, kao u filmovima! Ja gas brate i sad moram tu da prođem. Vidi me žena i kaže: ‘Ej, gde ćeš ti?’, a ja mrtav ‘ladan: "Idem samo torbe da odnesem, pa se vraćam po opremu". Ja ostavio torbe ispred Happy TV, idem desno da izađem na put, i ‘ladno odjednom ja više nisam u rijalitiju… - zaključio je Nenad.

Video: Bili su savršen par, ali su ipak raskinuli: Gastoz otkrio gde je i šta radi njegova bivša Marija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA