Topalko morao da dokaže ženi da je "normalan momak": "Nije htela da priča sa mnom, ni da me pogleda"

Pevač retko govori o svom privatnom životu, ali je nedavno je otkrio kako je upoznao svoju partnerku

  • 1
Vesna i Milan Topalović Topalko Topalko, Vesna, Foto: Marko Jovanović

Pevač Milan Topalović Topalko već 24 godina je sa suprugom Vesnom sa kojom ima ćerku Helenu.

Pevač retko govori o svom privatnom životu, a nedavno je otkrio kako je upoznao svoju partnerku, ali i da ga je ostavila zbog kolega iz benda.

- Ja sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, pozvao me je da idemo u Nikšić da pevam sa njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, ali ja sam pristao pod uslovom da mi plate - prisetio se Topalko i dodao:

- Kada sam je upoznao, delovala mi je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sedeli smo zajedno, niti je htela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa.

Morao je dokaže da je normalan momak kako bi zadobio njene simpatije, ali i kada je u tome uspeo, nova prepreka bila je na putu. Kolege iz benda bile su zaštitnički nastrojene prema njoj, te je nisu puštali samu ni u jednom momentu.

- Ona nije želela da bend zna, a oni su uporni bili da je ispraćaju svake večeri do sobe i onda muke. Viđali smo se preko dana neko vreme, a kada smo počeli da se zabavljamo, kolegama iz benda nije bilo pravo - rekao je on u emisiji "Od A do Da".

Momci su, kako kaže,  nagovorili da raskine sa njim nakon čega se nisu čuli preko pola godine.

Prilikom sledećeg susreta, dogovorili su se da rade zajedno, i od tog momenta se više nisu razdvajali.

- Videla si da nisam lud, da sam normalan, ja pevam i sviram, ti pevaš. Ajmo da radimo zajedno, pusti bre šta ljudi pričaju - govorio joj je Topalko.

Na jednom nastupu, pevač je primetio da mu je partnerka slaba i da jedva peva. Izvervirao se i rekao joj da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona je samo odgovorila:

- Pa možda sam trudna!

- Jesi li trudna ili si možda trudna? - pitao je on, a ona mu je otkrila:

- Jesam.

- Trudna, trudna, ali dobro, moramo da radimo - nastavio je on uz osmeh i dodao da su se njih dvoje venčali na brzinu uz užu rodbinu pre nego što se dete rodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA