"Zaključajte me sa njom, molim vas": Editine vrele fotke pred ogledalom "pale" društvene mreže

Pevačica dominira u bikiniju iako leto još nije ni blizu

  • 2
AmiG Show, Amidži šou Edita, Foto: ATA Images

Pevačica Edita Aradinović provokativnim fotografijama u bikiniju, ali ne na plaži, več ispred ogledala, "rasplamsala" je maštu muškarcima. 

Naime, Edita je na svom Instagram nalogu objavila stori na kojem izgleda izuzetno provokativno, dok pozira u roze bikiniju sa žutim pertlama.

Ona je uz tu kombinaciju "uparila" i boju noktiju kao i prsten na ruci, ali u prvom planu je ipak ostala njena savršena linija i trbušnjaci.

Savršen struk Aradinovićeva je istakla zlatnim tankim kaišem koji je na sebi imao detalje sa sitnim zvezdicama.

Ono što je ipak najviše svima "zapalo za oko" jeste poza na kojoj Edita čuči čime je pokazala da joj uopšte ne nedostaje samopouzdanja.

"Zaključajte me sa njom, molim vas", glasio je jedan od duhovitih komentara momka koji je očigledno aludirao na ponovni "lokdaun" zbog pandemije korona virusa.

U poslednje vreme, ovo je samo neka od objava u bikiniju, a pre nekoliko dana je podelila niz fotografija na kojima pozira u crnom bikiniju, ispred ogledala, a na sebi ima i tigrasti ogrtač.

"Zgodna i prelepa Edita", "Izgledaš top", "Treninzi, ali genetika je genetika", "Majko moja kako dobro izgledaš", "Da li bi se udala za mene?","Savršena si", neki su od komentara ispod objave.

Podsetimo, pevačica u poslednje vreme vrlo disciplinovano trenira i da nedavno je poručila da je "do leta, raketa", međutim, na osnovu fotografija možemo zaključiti da je Edita već prava bomba. Inače, pevačica je smršala smao dva kilograma, ali je zahvaljujući treningu njen stomak potpuno drugačiji.

Naine, Edita je u novembru i decembru imala 54 kilograma i 18 procenata masti, a u februaru 52 kilograma i 14 posto masti. Njene nove fotografije u bikiniju, ali i još neka pevačicina provokatvna izdanja pogledajte u galeriji u nastavku testa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA