≫ 

Darko Lazić ostavio ćerku i otišao u kafanu da peva: Ana htela da zove policiju

- Darko često izađe iz kuće, a verenici Marini kaže da mora da radi i onda nestane na dva dana. Tako se ni prošlog vikenda nikome nije javljao - rekao je izvor

  • 25
Ana Sević, Darko Lazić Foto: ATA Images

Pevač Darko Lazić prethodnog meseca od bivše supruge Ane Sević preuzeo je ćerku Lorenu, koja živi sa majkom, posle sat vremena provedenih u Brestaču, ostavio ju je samu i otišao je u kafanu.

To veče je Darko Loreni saopštio da joj je deda, Milan Lazić, preminuo, nakon čega je otišao da peva na jednoj privatnoj proslavi, dok je njegova ćerka ostala sa bakom Brankom. Kada se Ani nije javljao na telefon dva dana. a već je trebalo da vrati Lorenu, pevačica je htela da zove policiju.

- Darko uopšte ne zove Anu da pita za ćerku. Nije je zvao ni za Novu godinu, niti joj je kupio paketić. Lorenu je video u novembru prošle godine. Tek prošlog vikenda, posle puna četiri meseca, setio se da je opet vidi. Pozvao je Anu i pitao je da li može da njihovu ćerku odvede u Brestač. Ana mu je to odmah dozvolila - rekao je izvor.

- Lorena je sa Darkom provela svega sat vremena i tada joj je saopštio da joj je deda preminuo... Počela je da plače i nije mogla da se smiri. Darko je tada mrtav 'ladan rekao da ide u kafanu, da bi pevao na jednom privatnom veselju. Lorena je ostala sa bakom Brankom. Uveče je tražila da se čuje sa majkom i tada je Ana saznala da Darko nije sa ćerkom. Odmah ga je pozvala, ali on nije hteo da se javi - ispričao je izvor.

Lazić se nije vratio kući te noći, a ni sutradan, kada je trebalo da Lorenu vrati u Beograd kod Ane.

- Darko često izađe iz kuće, a verenici Marini kaže da mora da radi i onda nestane na dva dana. Tako se ni prošlog vikenda nikome nije javljao. Ana je u nedelju uveče uplakana krenula u Brestač zajedno sa dvomesečnom ćerkom Senom - rekao je izvor za Informer i dodao:

- Na vratima je dočekala bivša svekrva Branka i objasnila joj da je Darko otišao da radi. Ana je tada rekla da je malo falilo da pozove policiju, ali da je na kraju odlučila da sama dođe u Brestač po ćerku, jer bi Lorena doživela stres da su je u Beograd vraćali policajci. Bivša svekrva joj se izvinjavala sve vreme. Ana je tada odlučila da prekine svaki kontakt sa Darkom.

Video: Ana Sević plakala dok je Darko pevao Loreni Šabanovu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    16. mart 2021 | 19:53

    Ovom ni psihijatar ne može da pomogne,dečko se pogubio od popularnosti i belog prah šećera.

  • Aa

    16. mart 2021 | 19:15

    Verujem da je sve istina. Nezreo tip.

  • baba smilja iz darosave

    16. mart 2021 | 18:56

    ostavio je on mozak na ispasi odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA