≫ 

Rada: U kupljenim pesmama imam stan! Lukas: Zato nam je muzika tako šarena... Ovo je umetnost!

- Zato nam je muzika tako šarena, jer se pesme porede sa kvadratima - rekao je pevač

  • 3
Aca Lukas, Rada Manojlović Rada i Aca, Foto: ATA images

Pevač Aca Lukas (52) pre mesec dana izdao je novi album i pored toga radi na knjizi sa Vanjom Bulićem, dok njegove pojedine kolege imaju problem sa finansijama zbog toga što već godinu dana ne nastupaju.

Korona je mnogima otežala život, a pogotovo pevačima koji nisu očekivali da će im pandemija ovoliko dugo stopirati primanja, te su mnogi od njih o tome pričali u javnosti.

Naime, pevaćica Rada Manojlović (35) se nedavno pohvalila kako u kupljenim pesmama ima jedan ceo stan i da bi mogla stambeno da se obezbedi kada bi prodala pesme "iz šteka".

Lukasu, koji je poznat na estradi kao neko ko "nema dlake na jeziku", nije bio problem da prokomentariše ovu izjavu svoje koleginice.

- Zato nam je muzika tako šarena, jer se pesme porede sa kvadratima. Ovo je umetnost, a kvadrati su žirant, kupiš stan, pa ga iznajmljuješ za 200, 300 evra, to je baš isplativo, ma mene te priče ne zanimaju, ja se bavim muzikom zato što volim tu umetnost - rekao je Lukas za Svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    17. mart 2021 | 12:05

    Reče neko ko je karijeru izgradio na tudjim pesmama.

  • Ha ludilo

    17. mart 2021 | 20:08

    A vi stvarno mislite da se bavite nekom vrscu umetnosti...... u teskom ste vi mraku kad je to umetnost taj vas posao zabavljackog karaktera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA