Tanja Savić: Deca će mi biti vraćena, ali to podrazumeva da ja odem po njih

Pevačica će ponovo biti sa svojim sinovima

  • 13
Amigi show Foto: ATA Images

Popularnoj pevačici Tanji Savić nakon skoro godinu dana biće vraćeni sinovi Maksim i Đorđe, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njenog znanja.

Tanja nam je rekla da će joj deca biti vraćena i da to podrazumeva da će ona otići po njih u Australiju, gde se njeni naslednici sada nalaze.

- Deca će mi biti vraćena, ali to podrazumeva da ja odem po njih - rekla je Tanja za TelegrafJETSET.

Tanja je sada otkrila da će njeni naslednici biti vraćeni u Srbiju, a ranije je u svojoj emotivnoj objavi na društvenim mrežama obavestila javnost da će ponovo biti sa svojim sinovima.

Moje dve najveće ljubavi, Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vaš smeh koji, uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas, nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu - počela je ranije objavu pevačica.

- Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se rečima ne može opisati, ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke... Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama - napisala je tokom dana Tanja.

Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka... Biti majka je Božiji poziv, da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj, e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim - poručila je ranije pevačica.

Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama. Hvala vama što ste bili tu uvek kada je trebalo. Ja sam najsrećnija mama! - zaključila je Tanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dacha

    18. mart 2021 | 07:31

    Trazila je pomoc od vlasti i dobila svoju decu, ok neka je hvala bogu... Nego sta cini ta vlast za onog mucenika sto se muci da vrati decu kuci. Uzelo mu socijalno decu dodelili hraniteljskoj por. I ne daju mu nazad i ako je ispunio uslove.. 🐒🐒

  • Oni

    18. mart 2021 | 08:01

    Samo napred, pravda skoro uveki pobedi

  • Zoran

    18. mart 2021 | 09:22

    Sta znaci ova objava,da li trebamo da sakupljamo pare za put.Svasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA