≫ 

Nakon napada na nju i ćerke, JK priznala: "Kao zver sam naučila na udarce, jer samo za udarce znam"

"Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako"

Jelena Karleuša, Zvezde Granda Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Pop diva Jelena Karleuša našla se u centru skandala zbog, sada bivše, takmičarke šoua "Zvezde Granda", koja je diskvalifikovana, nakon što je na svom Instagram profilu objavljivala uvrede i pretnje na Jelenin račun. Nakon diskvalifikacije, izjave nezadovoljne takmičarke navukle su gnev ljudi, ne samo na Karleušu, već i na njene ćerke Atinu i Niku, zbog čega je Jelena podnela krivičnu prijavu protiv Kneževićeve.

Nakon medijske bure, ali i brojnih razočarenja, zbog toga što je kolege nisu podržale onako kako je ona to očekivala, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i objasnila kako se nosi sa pritiskom javnosti, ali i mržnjom.

- Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko u samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje - započela je Jelena.

- Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan - navela je pevačica i istakla da je od svih koleginica ona najviše trpela.

- Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je nažalost postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja, jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno, koje se rafalno ispaljuje na mene, u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu... Kao zver sam naučila na udarce jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam - priznala je JK.

- Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te "nauče pameti" i "stave na tvoje mesto", ali jednom u 100 godina rodila se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila - zaključila je Jelena.

Video: Karleuša u ubitačnoj zmijskoj kombinaciji! Snimcima sa zadnjeg sedišta džipa žari i pali Instagramom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dijana

    20. mart 2021 | 11:25

    Kondradiktorna osobo, koja je borac za zenska prava, feministkinja, ZASTO vredjas zene, devojcice na osnovu fizickog izgleda koji niko nije mogao da bira? Zasto govoris deci da su debela, a imas dete koje je isto tako debelo? Zasto tudje dete izgleda kao tetka, a tvoje ne? Sada kada bi procitala ovaj komentar, tuzila bi me jer napadam tvoju porodicu. Dakle, isto treba da urade roditelji te dece koju javno omalovazavas na nacionalnoj frekvenciji. Kakav si covek govori to sto si varala onu dobru dusu, sto si sa pola estrade u svadji, sto ne mozes da izdas album 10 godina jer niko ne zeli da ga izda. Gotivila sam te, ali sorry, nisi u pravu. P.S. Zena u 40-im godinama ne treba da ide polu gola, jer je i to neukusno.

  • Nina

    20. mart 2021 | 12:27

    Jelena, poenta je da ne moras nista da trpis. I d postoji adekvatan nacin da se izboris sa tim. Ti si birala da svoju bolu zbog zadatih udaraca izrazis verbalnom agresivnoscu, omalovazanjem drugih ljudi. Ovo sto se desava ne odobravam, ali to je tvoj bumerang, sama si ga bacila, on se vraca. Moj predlog, idi kod psihoterapeuta, izleci svoje traume i bices super. I nemoj se molim te vise hvaliti da si poznata da si zvezd, poznata si po tome da se svadjas i napadas ljude. Nije uvek dobro biti poznat. ;)

  • .

    20. mart 2021 | 11:34

    Kada zadajes udarce, nauci sa ih primas.Pitas ljude da li zive na planini, da li imaju struju, internet i nije te sramota toga.Ko seje vetar, znece oluju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA