≫ 

"Kada je plata moje majke bila dve marke, ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka"

S obzirom da je bila veoma popularna i cenjena u svom poslu, Divna, Jelenina pokojna majka, je bila prijatelj sa mnogim pevačica, a jedan od njih je bio i Jašar Ahmedovski

  • 20
Jelena Karleuša, Jašar Ahmedovski

Jelena Karleuša i Jašar Ahmedovski, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša potvrdila je reći svog kolege Jašara Ahmedovskog i priznala da je od njega dobila 500 maraka dok je bila tinejdžerka.

Naime, JK nikada nije krila niti poricala da je u vreme inflacije, preživljavala kao i većina ljdi sa ovog područja.

U nekoliko intervjua, pop zvezda je govorila kako joj je mama Divna u to vreme radila kao radio voditelj i bila jedna od omiljenih voditelja u državi, ali je njena plata bila samo 2 marke.

S obzirom da je bila veoma popularna i cenjena u svom poslu, Divna je bila prijatelj sa mnogim pevačica, a jedan od njih je bio i Jašar Ahmedovski.

On je nedavno gostovao u emisiji "Pečat u vremenu" i tom prilikom otkrio da je jednom čuo kako Jelena svira flautu.

- Stvarno je lepo svirala. I sad moram da kupim čokoladu, ja sam dao neke parice. Drago mi je da je Jelena uspela u svojoj karijeri - otkrio je Jašar u emisiji.

Ovo je Jelenu vratilo u te dane, pa je osetila potrebu da se oglasi na svom Instagram profilu.

- Ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka tada. U tom momentu plata moje mame je bila dve marke i jako smo težko živele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pesme “Jagnje moje malo”. Hvala Jašaru i hvala Goranu za ovaj intervju - napisala je Jelena.

Video: Jašar Ahmedovski o prijateljstvu sa Divnom Karleušom i prvim Jeleninim nastupima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    22. mart 2021 | 18:18

    On je bio čovek pa pomogao a ti urnišeš ovu decu i savetuješ da pevaju gologuze.Svako ko je pristojno odeben za tebe je tetka ili deda.A koga je neki feminizirani tip oblačio to je super.

  • Zis

    22. mart 2021 | 18:04

    Nista nisi naucila od tako velikog coveka ,mogao je i on da kaze da nemas pojma da pevas i da te nagrdi kao ti ovu mucnu decu ,ali nije zato sto je covek a ti to nisi .

  • Djed

    22. mart 2021 | 18:13

    Ovoj valjaš samo ako joj daš pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA